iPhone XR - Briljant in elk opzicht

De iPhone XR heeft alles wat je zoekt in een high-end smartphone: een super slimme en krachtige chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID, briljante camera features en een gloednieuw Liquid Retina-display. Dit is het meest geavanceerde LCD-display in de smartphone industrie tot nu toe!

Toch liever de iPhone Xs of Xs Max?

iPhone XR beeldscherm

Nieuw: Liquid Retina display

De iPhone XR heeft een 6,1-inch Liquid Retina display. Hiermee heeft de iPhone XR een groter display dan de iPhone 8 Plus, maar dan in een kleiner formaat telefoon. Dit LCD beeldscherm is volgens Apple 'The most advanced LCD display ever made'.

Zo zorgt het innovatieve ontwerp van de achter­grond­verlichting ervoor dat het scherm tot in de hoeken wordt benut. Daardoor zie je die natuur­getrouwe kleuren helemaal van de ene prachtige rand tot de andere.

iPhone XR kleuren

Alle kleuren van de XRegenboog

Apple maakt er dit jaar een bont feestje van met de kleuren van de iPhone XR. De iPhone XR is er in alle kleuren van de regenboog:

Red

Yellow
White
Coral
Black
Blue


iPhone XR camera

iPhone XR: baanbrekende camera

De populairste camera ter wereld luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in. En de innovatieve sensor maakt gebruik van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt schieten. Met behulp van de nieuwe secundaire frames, een snellere sensor en de krachtige A12 Bionic-chip krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw.


iPhone XR foto

Mooiste portretfoto's

iPhone XR gebruikt een camera met een enkele lens en machine learning om te zorgen dat de mensen op de voorgrond scherp worden weergegeven en de achter­grond mooi vaag is. Foto’s in Portretmodus zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achter­grond. Je kunt nu de scherpte­diepte in portretten achteraf nog aanpassen.


iPhone XR Bionic chip

A12 Bionic chip: super power

De iPhone XR wordt aangedreven voor Apple's A12 Bionic chip. Dit is de slimste en krachtigste chip in een smartphone, met een zogehete Neural Engine van de volgende generatie. Wat jij hier aan hebt? Verbluffende Augmented Reality-ervaringen, beeldschone portretfoto's met spectaculaire scherptediepte-regeling en razende snelheden in alles wat je doet op jouw iPhone XR.

iPhone XR A12 Bionic chipset

Bewaar al je herinneringen op je iPhone XR

Laat jij al je foto's en video's het liefst allemaal in je telefoon staan? Dan zit je goed met de nieuwe iPhone XR. Zo heeft het 'instapmodel' 64 GB opslaggeheugen. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor 128 GB. Is dat nog niet genoeg? Dan is de 256 GB variant wat voor jou. Wil jij je hele leven op je iPhone opslaan? Overweeg dan de iPhone XS of XS Max met 512 GB opslaggeheugen.


iPhone XR draadloos opladen

iPhone XR: lekker laden zonder kabels

Niks is voor altijd. Zo is ook de batterij van jouw nieuwe iPhone XR wel eens leeg. Vanaf nu hoef je niet meer met kabeltjes in de weer, want de nieuwe iPhone XR kan draadloos opladen. Zo kun je de lightning-poort gebruiken om je koptelefoon in te pluggen, en zo dus muziek luisteren en opladen tegelijk!

Apple AirPower

Met de AirPower-mat heb jij maar één oplaadstation nodig voor al jouw draadloos oplaadbare Apple producten. Zo kun je jouw iPhone XR, iPhone Xs en Xs Max tegelijk met de nieuwe Apple Watch en de vernieuwde AirPods opladen. Je moet alleen nog even geduld hebben: de oplaadmat is nog niet in Nederland verkrijgbaar.


iPhone XR draadloos muziek luisteren

Nooit meer met je muziek in de knoop

Met de nieuwe iPhone XR zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Want deze telefoon is geschikt voor de Apple AirPods. AirPods zijn earphones waarmee je draadloos muziek kunt luisteren. Raak jij altijd alles kwijt? Geen probleem! Je vindt jouw AirPods heel makkelijk terug via ‘Zoek mijn AirPods’.

Maak feestje van iedere track

Willen je vrienden meegenieten van jouw favoriete playlist? Met de verbeterde stereosound speakers aan de voorkant van jouw iPhone XR maak jij een feestje van iedere track.


iPhone XR iOS 12

iOS 12: besturingssysteem van de toekomst

iPhone XR draait op iOS 12. Dit is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor jouw iPhone. iOS 12 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger iOS 11. Zo zal iPhone XR door iOS 11 van je leren waardoor de gebruikerservaring op jouw iPhone XR persoonlijker wordt.

Doe het met al je vrienden tegelijk!

Met iOS 12 kun je Facetimen met wel 32 mensen tegelijk! Hoe gezellig is dat?! Om het overzicht te behouden, krijgt degene die aan het woord is automatisch een grotere afbeelding.


iPhone XR Augmented Reality

iPhone XR: creëer een nieuwe realiteit

iOS 12 op jouw iPhone XR omarmt het zogehete Augmented Reality (AR), ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Met AR kun je bijvoorbeeld je huis digitaal inrichten, virtueel een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest en zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. Er gaat een wereld voor je open.

Augmented Reality (AR)

Ben je helemaal into gamen en klaar voor the next level? Met iOS 12 en de AR-technologie op jouw iPhone XR is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je jouw spelfiguren via het beeldscherm van jouw iPhone XR bijvoorbeeld bij jou in de keuken!

Andere Apple iPhones


iPhone XS

iPhone Xs

iPhone Xs


iPhone X

iPhone X iPhone X


iPhone 8

iPhone 8 iPhone 8


iPhone 8 Refurbished

iPhone 8 Refurbished iPhone 8 Refurbished

Beleef iPhone XR bij KPN

Mobiel

18 nieuwe iPhones in 10 jaar; trip down iPhone-lane

Mobiel

Nieuwe iPhones XR, Xs en Xs Max: adellijke familie

Mobiel

Upgrade! 5 nieuwtjes over iOS 12

Andere topmerken bij KPN