Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus

Kopen & vergelijken

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn Apple's toppers uit het jaar 2016. IJzersterke middenklassers voor een vriendelijke prijs. Meer informatie over specs en andere facts? Check het hieronder. Ben je al verkocht? Koop nu jouw iPhone 7 of iPhone 7 Plus!

Koop iPhone 7 Koop iPhone 7 Plus


iPhone 7 en 7 Plus


iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn Apple's paradepaardjes van 2016. Qua uiterlijk verschillende beide smarthpones niet veel van hun voorgangers, de iPhone 6 en iPhone 6s Plus. Maar onder de motorkap zitten de iPhone 7 en iPhone 7 Plus vol met vernieuwingen en verbeteringen.

Veel opslagruimte

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben lekker veel opslagruimte. Je kiezen uit twee varianten: 32 GB en 128 GB.


iPhone 7 en 7 Plus


Kleuren iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn te koop in zes trendy kleuren. Wil jij opvallen met je iPhone 7? Kies voor snoezig Rose Gold! Hou je van bling-bling? Ga dan voor Gold of Silver. Liever iets stoers? De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn er ook in Black en Jet Black.

iPhone 7 Plus: maatje meer

De iPhone 7 heeft een beeldscherm van 4,7 inch. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 7 Plus met beeldscherm van 5,5 inch.


camera iPhone 7 en 7 Plus


Fotofeestje met jouw iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn uitgerust met een 12-megapixelcamera. Deze pixels zijn extra groot waardoor ze extra veel licht kunnen opvangen. Zo kun jij zelfs in situaties met weinig licht mooie foto's zonder te flitsen.

True Tone flitser

Voor de momenten dat je toch een beetje extra licht nodig hebt, hebben de iPhone 7 en iPhone 7 Plus een True Tone Flash. Deze flitser produceert niet alleen 50 procent meer licht dan die van de iPhone 6s, maar kan ook compenseren voor ander kunstlicht in de omgeving.


iPhone 7 en 7 Plus


iPhone 7 Plus heeft een dubbele camera!

De iPhone 7 heeft maar liefst twee cameralenzen: een groothoeklens voor normale foto’s en een telelens van 56 mm voor 2x optische zoom en 10x digitale zoom. Hiermee kun je extra grote contrasten creëren tussen de voor- en achtergrond van jouw foto's.

Super scherpe foto's

Met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wordt foto's maken nóg makkelijker. Beide smartphones focus, witbalans, kleurcorrectie en contrast vast in the blink of an eye. En dankzij de optische beeldstabilisatie zijn al deze foto's ook nog eens super scherp!


iPhone 7 en 7 Plus


iPhone 7: dag koptelefoonaansluiting!

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting meer. Muziek luisteren met deze smartphones doe je voortaan via de lightning connector. Behalve dat dit mooier staat, komt het de kwaliteit van de audio ten goede. Ook is er nu ruimte voor stereospeakers in de behuizing.

Oude oordopjes

Je vraagt je nu misschien af wat je met je oude dure koptelefoon moet doen. Je kunt deze gewoon gebruiken. Want in de doos van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus wordt een verloopstukje meegeleverd waarmee jij elke willekeurige koptelefoon kunt aansluiten op jouwe nieuwe iPhone 7, iPhone 7 Plus of andere nieuwe iPhone.


iPhone 7 en 7 Plus


iPhone 7 (Plus): water- en stofbestendig!

Samsung en Sony gingen Apple lang geleden al voor met waterproof designs. Sinds de iPhone 7 heeft ook Apple water- en stofbestendige smartphones in het assortiment. Jij kunt jouw iPhone 7 of iPhone 7 Plus dus prima per ongeluk in het toilet laat vallen of er een biertje overheen stoten.

Nieuwe Force Touch Home Button

Een hele mond vol voor zo’n klein knopje. En eigenlijk is het ook geen knopje meer. De home-knop die jarenlang onderaan de iPhone prijkte, is veranderd in een drukgevoelige sensor. Tik 'm aan en je keert terug naar het hoofdscherm. Druk er harder op en er verschijnen allerlei andere applicatiespecifieke opties. Veel plezier!

Andere Apple iPhone smartphones

'There's always one more thing....'
Benieuwd naar de geruchten over de nieuwste iPhone(s)?!

Beleef iPhone 7 bij KPN

Mobiel

iPhone 7 vs iPhone 8: vergelijk de Apple-toppers!

Mobiel

Zo maak je de mooiste foto’s met de iPhone 7 (en iPhone 7 Plus)

Mobiel

8 iPhone tips om je iPhone nog fijner te maken

Andere topmerken bij KPN