Apple iPhones, iPads en smartwatches

Ben jij fan van Apple? Dan zit je goed bij KPN! Want bij ons koop je super voordelig Apple iPads, Apple Watches en natuurlijk de allernieuwste iPhones.

Mis niks over de nieuwste iPhones!

Vul je e-mailadres in voor exclusieve updates over de allernieuwste iPhones.

  


Apple iPhones 2018

Apple iPhone Xs en Xs Max

Apple gaat maximaal met de iPhone Xs en iPhone Xs Max. Beide super smartphones hebben de krachtigste chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID, een dubbele 12-megapixelcamera voor foto's met spectaculaire scherptediepte-effecten en oneindig veel scherm. De iPhone Xs Max heeft zelfs het grootse iPhone-beeldscherm ooit gemaakt!

Apple iPhone XR

De iPhone XR heeft heeft alles wat je zoekt in een high-end smartphone: een superslimme en krachtige chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID en een gloednieuw Liquid Retina-display; het meest geavanceerde LCD-display in de industrie.

verhhhhhh

Andere Apple iPhones

Apple iPhone X

De futuristische iPhone X is de eerste iPhone met Face ID en een 5,8-inch edge-to-edge OLED beeldscherm. Deze smartphone is zo intelligent dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Stap in de toekomst met de hypergeavanceerde iPhone X.

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Met zijn gloednieuwe glazen design is de iPhone 8 (Plus) net wat smoother dan zijn voorganger, de iPhone 7 (Plus). De iPhone 8 heeft een 4,7-inch Retina HD-display. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 8 Plus met een scherm van 5,5-inch.

Apple iPhone refurbished

Refurbished iPhones zijn tweedehands toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen en vervolgens zorgvuldig en professioneel zijn gecheckt, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Zo heb jij een zo goed als nieuwe iPhone voor een vriendelijk prijsje.

Andere Apple producten

Apple iPad

Op de iPads van Apple kun je eindeloos surfen op het wereldwijde web, e-mailen, foto's kijken en Netflix'en vanaf de bank. Wil je dit ook onderweg of op de camping? Met een Mobiel internet abonnement van KPN ben jij altijd en overal online. Wil je ook kunnen bellen? Ga dan voor Sim Only.

Apple Watch

De Apple Watch 4 Series is jouw ideale trainingsmaatje die je gezond en fit houdt. Ze zijn vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen zodat je nog actiever, gezonder en connected kunt zijn! Het design van de Apple Watch S4 GPS 44mm is het grootste Apple Watch-display ooit. Daarbij heeft de watch een nieuwe elektrische hartslagsensor en vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. De Apple Watch Series 4 verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Andere topmerken bij KPN

KPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.