Apple iPhones, iPads en smartwatches koop je bij KPN!


Ben jij fan van Apple? Dan zit je goed bij KPN! Want bij ons koop je super voordelig Apple iPads, Apple Watches en natuurlijk de allernieuwste iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR.

'There's always one more thing....'De nieuwste iPhones

Apple iPhone Xs en Xs Max

Apple gaat maximaal met de iPhone Xs en iPhone Xs Max. Beide super smartphones hebben de krachtigste chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID, een dubbele 12-megapixelcamera voor foto's met spectaculaire scherptediepte-effecten en oneindig veel scherm. De iPhone Xs Max heeft zelfs het grootse iPhone-beeldscherm ooit gemaakt!

Apple iPhone XR

De iPhone XR heeft heeft alles wat je zoekt in een high-end smartphone: een superslimme en krachtige chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID en een gloednieuw Liquid Retina-display; het meest geavanceerde LCD-display in de industrie.

verhhhhhh


Overige iPhones

Apple iPhone X

De futuristische iPhone X is de eerste iPhone met Face ID en een 5,8-inch edge-to-edge OLED beeldscherm. Deze smartphone is zo intelligent dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Stap in de toekomst met de hypergeavanceerde iPhone X.

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Met zijn gloednieuwe glazen design is de iPhone 8 (Plus) net wat smoother dan zijn voorganger, de iPhone 7 (Plus). De iPhone 8 heeft een 4,7-inch Retina HD-display. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 8 Plus met een scherm van 5,5-inch.

Apple iPhone 7s en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn Apple's paradepaardjes van 2016. Qua uiterlijk verschillende beide smarthpones niet veel van hun voorgangers. De iPhone 7 heeft een beeldscherm van 4,7 inch. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 7 Plus met beeldscherm van 5,5 inch.


Apple iPhone refurbished

Apple iPhone refurbished

Refurbished iPhones zijn tweedehands toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen en vervolgens zorgvuldig en professioneel zijn gecheckt, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Zo heb je een iPhone X refurbished, iPhone 8 refurbished, iPhone 7 refurbished of iPhone 6s refurbished dus zo goed als nieuw!

Bekijk iPhone refurbished


iOS11


Apple iOS 12: ultrasnelle respons

iOS 12 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor de Apple iPad, Apple iPod Touch en natuurlijk…de nieuwe Apple iPhones. Met iOS 12 is je iPhone een stuk sneller. Apps starten nu 40% sneller op en kun je tot wel 70% sneller swipen naar de camera! Ook kun je jouw telefoongebruik bijhouden. Deze functie houdt bij hoe lang je op je iPhone zit. Ook kun je met iOS 12 FaceTimen met 32 mensen tegelijk!

Alles over iOS12


Apple's Memoji

Apple iOS 12 maakt het mogelijk om een Memoji te maken, oftewel je eigen Emoji: een 'gecartooniseerd' poppetje dat sprekend lijkt op jou! Ook kan je bijvoorbeeld met jouw iPhone XR, iPhone Xs of Xs Max iconen en spelfiguren in de echte wereld plaatsen. Zo zie je bijvoorbeeld via het beeldscherm van jouw Apple iPhone je spelfiguur in de keuken staan! Verrijk jouw wereld met Apple's Augmented Reality.


Andere Apple producten


Apple iPad

Op de iPads van Apple kun je eindeloos surfen op het wereldwijde web, e-mailen, foto's kijken en Netflix'en vanaf de bank. Wil je dit ook onderweg of op de camping? Met een Mobiel internet abonnement van KPN ben jij altijd en overal online. Wil je ook kunnen bellen? Ga dan voor Sim Only.

Apple Watch

De Apple Watch 4 Series is jouw ideale trainingsmaatje die je gezond en fit houdt. Ze zijn vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen zodat je nog actiever, gezonder en connected kunt zijn! Het design van de Apple Watch S4 GPS 44mm is het grootste Apple Watch-display ooit. Daarbij heeft de watch een nieuwe elektrische hartslagsensor en vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. De Apple Watch Series 4 verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Beleef Apple bij KPN

Mobiel

Bloedmooie iPhone 8, nu in het rood

Mobiel

18 nieuwe iPhones in 10 jaar; trip down iPhone-lane

Mobiel

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met je oude!

Andere topmerken bij KPNKPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.