Apple iPhones, iPads en smartwatches koop je bij KPN!


Ben jij fan van Apple? Dan zit je goed bij KPN! Want bij ons koop je super voordelig Apple iPads, Apple Watches en natuurlijk de allernieuwste iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone XR.

'There's always one more thing....'Apple iPhone Xs en Xs Max

Dit jaar gaat Apple maximaal met de iPhone Xs en iPhone Xs Max. Beide super smartphones hebben de krachtigste chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID, een dubbele 12-megapixelcamera voor foto's met spectaculaire scherptediepte-effecten en oneindig veel scherm. De iPhone Xs Max heeft zelfs het grootse iPhone-beeldscherm ooit gemaakt!

Apple iPhone XR

De iPhone XR heeft heeft alles wat je zoekt in een high-end smartphone: een superslimme en krachtige chip onder de motorkap, ultrasnel Face ID en een gloednieuw Liquid Retina-display; het meest geavanceerde LCD-display in de industrie.

verhhhhhh


Apple iPhone X

De futuristische iPhone X is de eerste iPhone met Face ID en een 5,8-inch edge-to-edge OLED beeldscherm. Deze smartphone is zo intelligent dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Stap in de toekomst met de hypergeavanceerde iPhone X.

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Met zijn gloednieuwe glazen design is de iPhone 8 (Plus) net wat smoother dan zijn voorganger, de iPhone 7 (Plus). De iPhone 8 heeft een 4,7-inch Retina HD-display. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 8 Plus met een scherm van 5,5-inch.


iOS11


Apple iOS 11: super snel en extra slim

iOS 11 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor de Apple iPad, Apple iPod Touch en natuurlijk…de nieuwe Apple iPhones. Met iOS 11 leert jouw Apple iPhone of Apple iPad van jou. Daardoor wordt de gebruikerservaring op jouw Apple toestel nóg persoonlijker. Verder brengt Apple's iOS 11 meer overzicht in de App-store en heeft het een nieuw scala aan toffe foto-filters. Ook je er soepeler mee typen.


Apple's
Augmented Reality

Apple iOS 11 omarmt Augmentend Reality (AR) op de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Met AR is het mogelijk om iconen, spelfiguren en zelf meubels in de echte wereld om jou heen te ‘plaatsen’. Zo zie je bijvoorbeeld via het beeldscherm van jouw Apple iPhone of die mooie grote hoekbank, dat kekke tafeltje en die hippe kleur muurverf in jouw woonkamer staat. Verrijk jouw wereld met Apple's Augmented Reality.Apple iPhone 7s en iPhone 7 Plus

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn Apple's paradepaardjes van 2016. Qua uiterlijk verschillende beide smarthpones niet veel van hun voorgangers. De iPhone 7 heeft een beeldscherm van 4,7 inch. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 7 Plus met beeldscherm van 5,5 inch.

Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus

De Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus hebben een strak design, 3D Touch, een 12-megapixelcamera, krachtige hardware onder de motorkap en een aantrekkelijke prijs. De iPhone 6 heeft een beeldscherm van 4,7 inch. Het scherm van de iPhone 6s Plus is 5,5 inch groot.


Andere Apple producten


Apple Ipad

Op de iPads van Apple kun je eindeloos surfen op het wereldwijde web, e-mailen, foto's kijken en Netflix'en vanaf de bank. Wil je dit ook onderweg of op de camping? Met een Mobiel Internet abonnement van KPN ben jij altijd en overal online. Wil je ook kunnen bellen? Ga dan voor Sim Only.

Apple Watch

De Apple Watch 3 Series is jouw ideale trainingsmaatje die je gezond en fit houdt. Zo geeft hij je alle informatie over je workout zoals het aantal verbrande calorieën, je afgelegde route en je hartslag. Zo kom je meer te weten over je conditie, de intensiteit van je training en je herstel.

Apple iPhone refurbished

Refurbished iPhones zijn tweedehands toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen en vervolgens zorgvuldig en professioneel zijn gecheckt, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Een refurbished iPhone is dus zo goed als nieuw!

Beleef Apple bij KPN

Mobiel

Bloedmooie iPhone 8, nu in het rood

Mobiel

18 nieuwe iPhones in 10 jaar; trip down iPhone-lane

Mobiel

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met je oude!

Andere topmerken bij KPNKPN B.V. treedt op als vrijgesteld bemiddelaar voor KPN Finance B.V. en bemiddelt uitsluitend voor KPN Finance B.V. KPN B.V. en KPN Finance B.V. geven geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden. Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaard formulier vind je hier.