Apple iPhones, iPads en smartwatches koop je bij KPN!


Ben jij fan van Apple? Dan zit je goed bij KPN! Want bij ons koop je super voordelig Apple iPads, Apple Watches en natuurlijk de allernieuwste Apple iPhones. 'There's always one more thing....'


Direct naar smartphone shop


iPhone X


Apple iPhone X

De futuristische iPhone X is de eerste iPhone met Face ID en een 5,8-inch edge-to-edge OLED beeldscherm. Deze smartphone is zo intelligent dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Stap in de toekomst met de hypergeavanceerde iPhone X.

Bekijk iPhone X


iPhone 8


Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Met zijn gloednieuwe glazen design is de iPhone 8 (Plus) net wat smoother dan zijn voorganger, de iPhone 7 (Plus). De iPhone 8 heeft een 4,7-inch Retina HD-display. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 8 Plus met een scherm van 5,5-inch.

Bekijk iPhone 8


iOS11


Apple iOS 11: super snel en extra slim

iOS 11 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor de Apple iPad, Apple iPod Touch en natuurlijk…de nieuwe Apple iPhones. Met iOS 11 leert jouw Apple iPhone of Apple iPad van jou. Daardoor wordt de gebruikerservaring op jouw Apple toestel nóg persoonlijker. Verder brengt Apple's iOS 11 meer overzicht in de App-store en heeft het een nieuw scala aan toffe foto-filters. Ook je er soepeler mee typen.


Apple's
Augmented Reality

Apple iOS 11 omarmt Augmentend Reality (AR) op de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X. Met AR is het mogelijk om iconen, spelfiguren en zelf meubels in de echte wereld om jou heen te ‘plaatsen’. Zo zie je bijvoorbeeld via het beeldscherm van jouw Apple iPhone of die mooie grote hoekbank, dat kekke tafeltje en die hippe kleur muurverf in jouw woonkamer staat. Verrijk jouw wereld met Apple's Augmented Reality.

witregel iPhone 6S


Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus

De Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus hebben een strak design, 3D Touch, een 12-megapixelcamera, krachtige hardware onder de motorkap en een aantrekkelijke prijs. De iPhone 6 heeft een beeldscherm van 4,7 inch. Het scherm van de iPhone 6s Plus is 5,5 inch groot. Beide varianten zijn nu extra in prijs verlaagd!

Bekijk iPhone 6s
witregel iPhone SE


Apple iPhone SE

Ben jij op zoek naar een compacte telefoon die past in de paml van jouw hand? Dan is de Apple iPhone SE wat voor jou.
De iPhone SE is een kleine krachtpatser met net zoveel mogelijkheden als de iPhone 6s , maar dan met het compacte design en het prijskaartje van de iPhone 5s.

Bekijk iPhone SE

Andere producten van Apple


iPad

Apple iPad

Op de iPads van Apple kun je eindeloos surfen op het wereldwijde web, e-mailen, foto's kijken en Netflix'en vanaf de bank. Wil je dit ook onderweg of op de camping? Met een Mobiel Internet abonnement van KPN ben jij altijd en overal online.

Bekijk iPad
iWatch

De Apple Watch

De nieuwe Apple Watch S3 is het verlengstuk van jouw nieuwe iPhone. Want met de Apple Watch S3 kun je in een handomdraai e-mailen, appen, muziek streamen en bellen meer zónder je iPhone bij je te hebben. Ook is de Apple Watch jouw persoonlijke fitness-assistent.

Bekijk Watch

KPN Toestelhulp

Heb je hulp nodig bij het instellen van jouw Apple iPhone, Apple iPad of Apple iWatch?
Wij helpen je graag!
Op KPN Toestelhulp vind je de handleidingen van al onze Apple iPhone producten.


Meer informatie

Beleef Apple bij KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

10 leukste apps voor iPhone 10

Mobiel

64 GB of 256 GB geheugen voor jouw iPhone 8 of iPhone X?

Mobiel

10 toffe dingen die je met je iPhone X kunt doen


Andere topmerken bij KPN