Uw gegevens

Persoonlijk informeren

KPN informeert u graag persoonlijk en op het moment dat het voor u relevant is. Deze informatie kan bestaan uit tips over producten die u gebruikt, nieuwsbrieven of interessante aanbiedingen. We sturen u bijvoorbeeld een persoonlijke e-mail met een persoonlijke aanbieding wanneer uw abonnement afloopt of wanneer u uw abonnement kunt verlengen. Of u ontvangt een sms-bericht op het moment dat uw bundel op is met een opwaardeertip, zodat u niet onnodig te veel betaalt.

KPN is zorgvuldig met uw gegevens en respecteert uw keuzes

Wij sturen u deze berichten alleen met uw toestemming. U bepaalt welke gegevens wij mogen gebruiken om u te kunnen voorzien van relevante informatie én het beste advies. Deze toestemming kunt u altijd wijzigen. 

Meer over Privacy Instellingen

Is uw e-mailadres of uw mobiel of vast telefoonnummer bekend bij KPN? Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens in 4 eenvoudige stappen inzien en wijzigen. 

Voor Prepaid kunt u alleen de sms- en telefooninstellingen aanpassen. Neem voor wijzigingen via de link hieronder contact op met de Klantenservice van Mobiel Prepaid.

Gebruikt u MijnKPN? Dan kunt u via uw 'Profiel' pagina achter 'Privacyinstellingen' uw gegevens inzien en wijzigen.

Wilt u de toestemming wijzigen voor commerciële benadering van uw bedrijf, vult u dan het online formulier in. 

Wilt u liever uw gegevens opvragen en wijzigen via de klantenservice? Neem dan contact op met de klantenservice Privé  of Zakelijk (24/7 gratis bereikbaar).

De aanpassingen op basis van uw keuzes worden zo spoedig mogelijk gewijzigd. Binnen maximaal 2 dagen is uw wijziging overal doorgevoerd en zichtbaar als u de gegevens opnieuw opvraagt via kpn.com. 
KPN respecteert de wens van de klant ten aanzien van het wel of niet willen ontvangen van communicatie. Omdat er soms tijd zit tussen het ontvangen en het daadwerkelijk verwerken van de doorgegeven wijzigingen, kan het voorkomen dat u enige tijd na het aanpassen van uw gegevens nog communicatie ontvangt via een manier die u niet meer wenst (maximaal 4 weken).

Meer informatie