Wat is werken in de cloud

Veel ondernemers zijn bang om te werken in de cloud. In de cloud klinkt toch een beetje als ver van mijn bed en als gevaarlijk. Ook de verhalen over internetcriminelen dragen bij aan deze angst. Maar wat is werken in de cloud nu eigenlijk?

Werken in de cloud kunt u zien als een bureaublad met software met al uw programma's en gegevens makkelijk en met 1 muisklik bereikbaar. U kunt overal bij uw gegevens, makkelijk samenwerken en werken in de cloud is ook nog eens erg veilig.

Hoe werkt het?
Via internet maakt uw computer eenvoudig verbinding met de veilige cloudserver. Deze zijn ook nog eens zo groot dat ze bijna niet vol kunnen raken.

Mocht uw computer onverhoopt vastlopen of uw bedrijf of woning in de brand vliegen geen probleem, uw gegevens staan veilig in de cloud.

Veilig werken in de cloud met de producten van KPN

Betaal wat u gebruikt

Schaalbaar
U betaalt alleen maar voor wat u gebruikt.

Geen grote investeringen nodig

Betaalbaar
Geen eigen servers en schijfruimte nodig.

Veilig opgeslagen in Datacenters van KPN

Veilig
Uw gegevens opgeslagen in de KPN Datacenters.

Altijd de nieuwste software beschikbaar

Up-to-date
U werkt altijd met de nieuwste software.

Uw data veilig in de cloud met datacenters van KPN

Efficiënter werken in de cloud

Werken in de cloud geeft een boost aan uw productiviteit. Waar u ook bent, u kunt altijd bij uw gegevens.

Start uw werk in de trein op weg naar een klant, werk uw bestand of presentatie bij en maak op de terugweg of op kantoor uw werk af. Dit alles is mogelijk met werken in de cloud. U werkt eenvoudig met de producten die u dagelijks gebruikt.

Met al uw apparaten
Of u nu thuis, onderweg of op uw zaak werkt met cloud hebt u altijd en overal toegang tot uw persoonlijke online bureaublad. Vanaf elk apparaat: uw pc, smartphone of tablet.

Efficiënt samenwerken met collega's is ook nog eens kostenbesparend. U werkt samen aan documenten en stemt snel even af met uw collega.

Opslag in de cloud

OneDrive staat voor opslag in de cloud. Uw computer crasht, do not worry, u hebt binnen no-time uw bestanden terug.

Altijd en overal werken

Met Office 365 hebt u uw vertrouwde Office programma's maar dan in de cloud. Kies voor Premium dan krijgt u ook de desktop versie.

Uw mail in de cloud

Mis nooit geen e-mail meer en heb nooit geen synchronisatie problemen meer met Exchange Online.

Efficiënter met Skype

Voeg meerdere collega's toe aan uw vergadering met Skype. Makkelijk chatten, videobellen, en beeldscherm delen met Office 365.

Veilig werken in de cloud

Als u kiest voor onze producten zijn uw gegevens standaard veilig opgeslagen in de zwaar bewaakte datacenters van KPN. U hoeft zich totaal geen zorgen te maken.

Onze datacenters zijn uitgerust met uitgebreide brand, stroom en anti-diefstal voorzieningen. U bent verzekerd van continuïteit door ons dubbel uitgevoerde platform.

Natuurlijk kunt u zelf ook stappen ondernemen om uw gegevens nog meer te beveiligen tegen gevaren en calamiteiten van buitenaf.

Veilige back-up

Extra zekerheid nodig? Maak een automatisch back-up van uw gegevens in de cloud met Back-up Online.

Veilig internetten

Diefstal, misbruik of verlies van uw gegevens voorkomen? Bescherm uw mobiel en desktop met internet veiligheidspakket.

Werken in uw eigen cloud

Met al onze bovenstaande producten krijgt u een deel van een grote KPN-server. U deelt als het ware uw cloud met anderen. Uiteraard kunnen zij niet bij uw gegevens. Wij garanderen veiligheid en bescherming van uw privacy.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen cloud-omgeving waar niemand anders dan u toegang tot heeft. Dit is vooral voor u als grootzakelijke klant interessant.

werken in uw eigen cloud

Private Cloud

Met Private Cloud van KPN bewaart u de data van uw bedrijf veilig. En krijgt u 24 uur per dag, 7 dagen per week antwoord op uw cloud-vragen.

Public Cloud

Maak gebruik van een veilig, schaalbaar en wereldwijd beschikbaar cloudplatform dat compatible is met uw eigen IT-omgeving.