Bedrijf Connect

ISDN stopt

De dienstverlenging voor ISDN 1, ISDN 2 en PSTN meervoudig stopt. Vanaf 1 september 2019 sluiten we de lijnen gefaseerd af. Met Bedrijf Connect combineren wij voor u de voordelen van uw eigen ISDN-centrale met toekomstvaste techniek.

  • Geen eenmalige kosten
  • Gratis installatie
  • Maandelijks opzegbaar
  • U betaalt nooit meer dan voor uw huidige ISDN abonnement (geldt alleen voor zakelijke klanten van KPN)

Hoe nu verder?

We pakken het stopzetten van de dienstverlening zorgvuldig aan. Daarom sluiten we alle lijnen niet in 1 keer af, maar doen we dat gefaseerd vanaf 1 september 2019. U krijgt 1 week voordat uw lijnen aan de beurt zijn een herinnering per brief. Nadat uw lijnen zijn afgesloten, kunt u deze niet meer gebruiken om te bellen of gebeld te worden. Ook vervallen uw telefoonnummers en werkt uw aangesloten apparatuur, zoals uw alarm, niet meer.

Wat u moet doen om bereikbaar te blijven

Hebt u nog geen keuze gemaakt voor een vervangende dienst? Of wilt u voorkomen dat uw lijnen worden afgesloten? Neem dan direct contact met ons op via 0800-0502. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.


Bel met KPN om bereikbaar te blijven!

Tel: 0800-0502


Maandag - vrijdag
9.00 - 17.30 uur

Extra informatie

Veelgestelde vragen

Met KPN EEN Bedrijf Connect blijft u gewoon gebruik maken van uw huidige toestellen en telefooncentrale, zoals u gewend bent.

Nee, u kunt Bedrijf Connect alleen maar gebruiken in combinatie met uw ISDN-centrale. Omdat u met Bedrijf Connect al wel bent aangesloten op ons portfolio KPN EEN MKB, kunnen wij u dan wel gemakkelijk omzetten naar bellen via een telefooncentrale in de cloud. Wilt u liever meteen uw ISDN-centrale vervangen voor toekomstvaste apparatuur? Klik dan hier voor meer informatie over KPN EEN MKB.

Met KPN Bedrijf Connect blijft u gebruikmaken van uw huidige telefonie abonnement. Dit betekent dat u nooit meer betaalt dan voor uw huidige ISDN abonnement.* Ook is de installatie van Bedrijf Connect gratis.

U hebt zelf nog de keuze of u uw belverkeer afkoopt of betaalt per per minuut. Wij nemen de opties graag met u door.
Bel ons gratis op:

0800-0502

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur - 17:30 uur

*Dit geldt alleen voor zakelijke klanten van KPN

Wanneer u een ISDN-lijn voor uw alarmsysteem gebruikt dan zijn er mogelijk aanpassingen aan uw apparatuur nodig. Met de volgende stappen voorkomt u een onderbreking van uw alarmering:

1. Weet u niet zeker of uw alarmering over uw ISDN-lijn loopt? Controleer dan uw telefoonrekening. Op de factuur ziet u dan een gesprek van enkele seconden naar uw alarmleverancier of alarmcentrale. Dit gebeurd meestal op vast terugkerende tijdstippen.

2. Neem contact op met uw alarmleverancier als u weet dat uw alarmering over uw ISDN-lijn loopt. Op basis van uw apparatuur kan deze u adviseren om uw alarm via het internet (alarm over IP) of een PSTN-lijn te laten lopen.

3. Maak een afspraak met uw leverancier om voor of tijdens de installatie van KPN Bedrijf Connect de aanpassingen aan uw alarmsysteem door te laten voeren. Zo weet u zeker dat u geen onderbreking heeft van uw alarmering.

Wij helpen u graag persoonlijk verder bij vragen.
Bel ons gratis op:

0800-0502

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur - 17:30 uur

Ja, het Bedrijf Connect aanbod geldt ook voor ondernemers die hun ISDN afnemen bij andere providers dan KPN.