Waar bent u naar op zoek?

Internet
Internet en bellen
Internet, bellen en mobiel


Op zoek naar Interactieve TV?

Bovenstaande oplossingen zijn flexibele pakketten waarbij u eenvoudig kunt op- en afschalen. Bent u op zoek naar Interactieve TV, snel internet en gebruikt u niet meer dan 2 telefoonlijnen? Kies dan voor Internet & TV van KPN.Veelgestelde vragen

Op dit moment kunt kiezen voor 2 of 3 jaar als de contractduur van onze zakelijk abonnementen.

Wij begrijpen dat u niet weet hoe uw bedrijf er over een paar jaar uitziet. Onze pakketten bewegen daarom mee met uw bedrijf. Zo kunt u jaarlijks gratis 25% op- en afschalen. Daarnaast kunt u ook eenvoudig het aantal opties, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen, zowel naar boven als naar beneden.

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin u uw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als u overstapt naar KPN.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
en 7 dagen per week bereikbaar.

Na uw bestelling bellen wij u binnen 2 werkdagen voor een telefonische vooropname. Wij gaan alle gegevens met u langs en plannen samen met u een monteur in. Ook worden extra opties zoals werkplekken, nummerbehoud en pinnen direct geregeld.

Wij stemmen de opzegdatum van uw huidige aanbieder en de installatiedatum nauwkeurig met u af. Wij zorgen ervoort dat u zo snel mogelijk wordt aangesloten op zakelijk internet. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsdoelstellingen.

Telefonisch bestellen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.