Lees in onze artikelen, klantcases en downloads hoe wij zorginnovatie concreet vorm geven. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector zijn we dé ICT-partner voor de zorg. Wij geloven dat digitale oplossingen een belangrijke rol spelen in het kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg voor toekomstige generaties.

Evenementen

Webinar: Regionale samenwerking in de zorg

Webinar: Regionale samenwerking in de zorg

Hoe zorg je voor professionele en duurzame regionale samenwerking in de zorg? De regio Limburg-Noord is bezig met de inrichting van hun Regionale Samenwerkings Organisatie (RSO). De RSO van het Regionaal Zorg Communicatie Centrum (RZCC) in Zuidoost-Brabant is al een stap verder. Ook het Deventer Ziekenhuis, aangesloten bij Salland United en Samen voor Sallandse zorg, werkt met meerdere instellingen samen. Zij delen graag hun kennis en ervaringen met jou.

Zorg • Samenwerken • Innovatie

14 sep 2022

Webinar: Zo vergroot je het werkplezier van je zorgmedewerkers

Webinar: Zo vergroot je het werkplezier van je zorgmedewerkers

Je zorgmedewerkers geef je liefst alle ruimte om hun werk goed te doen. Slimme technologie helpt je daarbij. In dit webinar over cloudcommunicatie en -telefonie laten we je zien hoe je extra ruimte creëert voor betere zorg. Van alarmering tot videobellen: al je communicatie kan veilig en makkelijk via 1 apparaat. En dat scheelt.

Zorg • Samenwerken • Innovatie

23 jun 2022

Vakbeurs Zorg&ICT: samen de grote digitaliseringsvragen oplossen

Vakbeurs Zorg&ICT: samen de grote digitaliseringsvragen oplossen

Onze sector digitaliseert snel. Dat biedt kansen én nieuwe vragen. Ben je benieuwd hoe we die samen kunnen oplossen? Hoe je als zorginstelling veilig en duurzaam verder kunt digitaliseren? Kom dan naar de vakbeurs Zorg&ICT op 14, 15 en 16 juni in de Utrechtse Jaarbeurs. Met KPN Health organiseren we hier diverse sessies en praten we over slimme en duurzame digitalisering in de zorg.

Zorg • Samenwerken • Digitalisering

14 jun 2022