Afezo B.V. is een civieltechnisch–bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuur. Zij beschikken over bouwmaterieel en een groot eigen materieelpark, met onder andere: vrachtwagens, rupskranen, mobiele kranen, pompen en ketenpark.

Bouwbedrijf Afezo: Met de BouwTag altijd realtime inzicht waar bedrijfsmiddelen zich bevinden

Afezo B.V. is een civieltechnisch–bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuur. Zij beschikken over bouwmaterieel en een groot eigen materieelpark, met onder andere: vrachtwagens, rupskranen, mobiele kranen, pompen en ketenpark.

Klantcase Afezo

Thony Fens directeur Afezo
'Met de BouwTag kunnen we materieelbeheer vereenvoudigen'

- Thony Fens, directeur Afezo -

Over bouwbedrijf Afezo

Uitdaging voor Afezo was dat ze graag op ieder moment van de dag wilden weten waar hun bouwmaterieel zich bevindt. Met Asset Tracking van KPN kan Afezo hun bedrijfsmiddelen gemakkelijk volgen op een track-en-trace dashboard.

'Dit betekent niet alleen dat we realtime inzicht en dus controle hebben, maar het scheelt ons ook nog eens veel tijd en zoekwerk.' Volgens Thony Fens, directeur Afezo, is het verschil groot. 'Voorheen hielden we het overzicht door heel secuur alles bij te houden, maar het blijft mensenwerk. Als we nu willen weten waar iets is, dan kunnen we dat meteen opzoeken. Dat scheelt een hoop tijd.' Ook voorkomt het frustratie bij de mannen die met het materieel werken. Daarnaast zijn criminelen minder geneigd om materieel dat van een tag is voorzien te stelen. IoT wordt dan ook echt een uitkomst genoemd.

Gerelateerde klantcases