Technology book

Kom alles te weten over de laatste tech-trends die uw bedrijf en de samenleving veranderen. Download gratis het Technology Book van KPN

Download

Whitepaper: 'Succesvol starten met Internet of Things'

Benieuwd of Internet of Things (IoT) ook interessant is voor úw organisatie? Met deze whitepaper bent u in één keer up-to-date.

Download

Whitepaper: 'IoT-security - Zo maakt u veillig gebruik van het IoT'

Wanneer kunt u spreken van goede IoT-security? Waar moet u op letten bij de ontwikkeling van IoT-apparaten en bij de implementatie van IoT-oplossingen? In deze whitepaper kijken we naar de beveiligingsuitdagingen van het IoT.

Download

Whitepaper: 'Smart Cities - Een veranderende wereld'

In deze whitepaper leest u alles over nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s, de Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst, de rol van data en de vereiste basisingrediënten voor succes.

Download

Whitepaper: 'Digitaal meesterschap - Pak de kansen van de digitale transformatie'

Het is momenteel een kenmerk van de Nederlandse economie: grote bedrijven die vasthouden aan de oude wereld vechten om te overleven terwijl kleinere, slagvaardige bedrijven met innovaties stappen maken naar de nieuwe digitale wereld. Pak ook de kansen van de digitale transformatie en download het whitepaper.

Download