509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zo blijft uw zaak óók tijdens de vakantie bereikbaar

13 juli 2018 1 min

Eindelijk vakantie! Na een jaar hard werken is het tijd voor welverdiende rust, ontspanning en tijd met de familie. Als ondernemer kunt u echter niet zomaar de deur achter u dichttrekken en volledig onbereikbaar zijn. U gaat pas echt ontspannen op vakantie als u weet dat u goed bereikbaar bent voor relaties en medewerkers.


Boost je business met data

4 juni 2018 1 min

Er komt steeds meer data en die kunnen we steeds beter analyseren. Dit geeft inzicht, ook in patronen die vroeger niet zichtbaar waren. Nog mooier: het stelt ons in staat om ontwikkelingen te voorspellen. Deze ‘big data’ leveren zo mooie toepassingen op: ziekten worden eerder opgespoord, fraude bestreden en terrorisme voorkomen.


Zo krijg je de multicloud onder controle

31 mei 2018 4 min

Een strategie aan het uitstippelen voor het omarmen van de multicloud? Waarschijnlijk hebben de IT-gebruikers binnen je organisatie hun weg naar Amazon Web Services en Microsoft Azure al lang gevonden.


Zo houd je het tempo erin bij digitalisering

31 mei 2018 2 min

Wat organisaties nu groot maakt, is zoveel meer dan alleen het aantal fte of de omvang van de vestigingen. Sterker nog, dat doet er steeds minder toe. Impact wordt bepaald door wendbaarheid en adaptief vermogen. De snelheid om klantbehoeftes te volgen. Ze zelfs te voorspellen.


Laat public cloud helpen bij digitale transformatie

31 mei 2018 2 min

Vrijwel elk bedrijf digitaliseert. Sommige harder of sneller dan andere. Gaat die digitalisering zo ver dat bestaande bedrijfsvoering verandert, dan hebben we het al snel over een digitale transformatie. Onze ervaring? Public cloud is een ideale enabler van de digitale transformatie.