160 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zo renderen securityinvesteringen maximaal

14 oktober 2 min

Een hypermoderne firewall is hard nodig om hackers buiten de deur te houden. Maar zonder een veilige basis bent u snel terug bij af. Hoe haalt u het maximale uit uw cyberverdediging?


Cyber Central: een krachtige vuist tegen cybercriminaliteit

5 oktober 2 min

De mens en zijn gedrag zijn in de ‘rat race’ tegen cybercriminelen zowel de zwakste schakel als de beste verdediging. Daarom vinden Cisco, DearBytes, KPN en McAfee het hoog tijd om de mens centraal te stellen in het securitydomein. We hebben daartoe de stichting Cyber Central opgezet. Dit is wat we gezamenlijk gaan doen.

Met de nieuwe iPhone 8, 8 Plus en X veiliger en efficiënter werken

14 september 4 min

Apple heeft op dinsdag 12 september 2017 in het Steve Jobs Theatre haar nieuwe vlaggenschip en iOS 11 gepresenteerd. Vanwege het 10-jarige bestaan van de iPhone heeft Apple met de X (spreek uit als 'ten') een revolutionair product op de mark gebracht. Ook zijn de 8 en de 8 Plus bekend gemaakt. De verschillende nieuwste snufjes van deze modellen maken werken veiliger, efficiënter en bieden mogelijk nieuwe kansen voor de toekomst van uw bedrijf.


Blockchain en KPN: een perfecte combinatie

24 augustus 2 min

Soms krijg ik de vraag: wat moet KPN met de blockchain? Niet alleen zien mensen ons nog niet als leverancier van deze technologie, ook hebben ze vaak geen idee wat wij ermee kunnen én willen. In deze blog toon ik aan dat we juist geknipt zijn om met deze technologie te werken.


Risico's cybercrime worden overdreven. Toch?

21 augustus 2 min

U maakt zich niet zo’n zorgen over cybercriminaliteit. Of het nu gaat om (activistische) hackers, criminelen die op uw geld uit zijn of economische spionage… Uw organisatie loopt geen risico, want uw digitale beveiliging is op orde. Weet u dit echt zeker?