166 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Datalekken voorkomen prioriteit nummer 1 voor bedrijven

16 oktober 1 min

Hoe voorkom ik dat mijn klantgegevens en andere gevoelige informatie op straat komen te liggen? Dat is volgens onderzoek van cybersecuritybedrijf F-Secure het belangrijkste aandachtspunt voor ondernemingen op dit moment.


Zo renderen securityinvesteringen maximaal

14 oktober 2 min

Een hypermoderne firewall is hard nodig om hackers buiten de deur te houden. Maar zonder een veilige basis bent u snel terug bij af. Hoe haalt u het maximale uit uw cyberverdediging?

Cyber Central: een krachtige vuist tegen cybercriminaliteit

5 oktober 2 min

De mens en zijn gedrag zijn in de ‘rat race’ tegen cybercriminelen zowel de zwakste schakel als de beste verdediging. Daarom vinden Cisco, DearBytes, KPN en McAfee het hoog tijd om de mens centraal te stellen in het securitydomein. We hebben daartoe de stichting Cyber Central opgezet. Dit is wat we gezamenlijk gaan doen.


De impact van digitalisering op de arbeidsmarkt

28 september 3 min

De digitale transformatie gaat vaak over het veranderen van bedrijfsmodellen en -processen binnen een sector of branche. Maar staat u ook stil bij de impact van digitalisering op uw medewerkers? Leon Bedaux, IT lead Digitalisering en Tom Plug, HR Innovatie bij KPN, geven hun visie op trends op de arbeidsmarkt aan de hand van stellingen.


Zo bescherm je je data tegen ransomware

26 september 2 min

Ransomware-aanvallen komen steeds vaker voor. Daarmee groeit ook de kans dat iemand jouw data gijzelt en je bedrijf daardoor dagenlang niet functioneert. Hoe bescherm je je data zo, dat bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt?


Cybersecuritybeeld Nederland 2017

26 september 3 min

De cyberdreiging in Nederland groeit sterk, terwijl het securityniveau achterblijft. Tot die verontrustende conclusie kwam het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in zijn ‘Cybersecuritybeeld Nederland 2017’. Wij zetten 6 opvallende bevindingen uit het rapport op een rij.


Phishing: zo herken je het

26 september 2 min

Phishing betekent zoveel als vissen naar persoonsgegevens via e-mail. Een bekende, maar hardnekkige vorm van e-mailcriminaliteit. Denk aan de Afrikaanse prins die je vertelt dat je geld hebt gewonnen. Of je krijgt een bedelbrief van iemand die graag geld wil lenen. Het enige dat jij hoeft te doen is je gegevens door te sturen. Daar trapt waarschijnlijk niemand meer in. Maar zoals het gaat bij alle vormen van criminaliteit, worden ook online fraudeurs steeds gewiekster en geavanceerder. En ze richten zich niet alleen op particulieren. Ook jij en jouw medewerkers zijn doelwit.


Met de nieuwe iPhone 8, 8 Plus en X veiliger en efficiënter werken

14 september 4 min

Apple heeft op dinsdag 12 september 2017 in het Steve Jobs Theatre haar nieuwe vlaggenschip en iOS 11 gepresenteerd. Vanwege het 10-jarige bestaan van de iPhone heeft Apple met de X (spreek uit als 'ten') een revolutionair product op de mark gebracht. Ook zijn de 8 en de 8 Plus bekend gemaakt. De verschillende nieuwste snufjes van deze modellen maken werken veiliger, efficiënter en bieden mogelijk nieuwe kansen voor de toekomst van uw bedrijf.