175 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Boost je business met data

4 juni 2018 1 min

Er komt steeds meer data en die kunnen we steeds beter analyseren. Dit geeft inzicht, ook in patronen die vroeger niet zichtbaar waren. Nog mooier: het stelt ons in staat om ontwikkelingen te voorspellen. Deze ‘big data’ leveren zo mooie toepassingen op: ziekten worden eerder opgespoord, fraude bestreden en terrorisme voorkomen.


D3NH4CK: 6 redenen om dit event niet te missen

15 mei 2018 3 min

Het belangrijkste wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit zit tussen onze oren. Letterlijk. Kennisdeling is krachtiger dan welke securitytool dan ook. Tijdens het security-event D3NH4CK, georganiseerd door ons dochterbedrijf DearBytes, staat die kennisdeling dan ook centraal. Deze 6 hoogtepunten mag u dinsdag 5 juni niet missen.

Zo zorgt u voor een goede back-up

22 februari 2018 3 min

“Mensen hebben te veel vertrouwen in de kwaliteit en levensduur van harde schijven – die conclusie kan ik wel trekken na bijna 10 jaar recoverywerk.” Alwin Daams, eigenaar en oprichter van DDRecovery in Amsterdam heeft er dagelijks mee te maken: harde schijven uit servers, computers en back-up units die niet meer toegankelijk zijn.


10 tips om cybercrime tegen te gaan

8 februari 2018 2 min

Helemaal voorkomen kan niet. Cybercrime is een kat-en-muis spel waarbij de cybercrimineel steeds nieuwe invalshoeken bedenkt zodra u zich beter beschermt. Daarom is het belangrijk dat u doorlopend werk maakt van uw online veiligheid. Hoe kunt u zelf uw online veiligheid op orde brengen?


Wat is cybercrime?

11 januari 2018 3 min

Cybercrime is criminaliteit waarbij ICT wordt gebruikt en misbruikt. Ooit was het een synoniem voor hacken, inbreken in computersystemen. Inmiddels is het een overkoepelend begrip geworden waaronder alle vormen van ICT-criminaliteit vallen: van internetoplichting via marktplaats tot phishing naar inloggegevens of pincodes. En van identiteitsfraude, DDos-aanvallen en virussen tot ransomware die computersystemen gijzelt.