17 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Het beste van twee werelden combineren

23 november 2016

Met de toenemende digitalisering neemt het belang van ICT in de zorg toe. ’s Heeren Loo Zorggroep hanteert het uitgangspunt dat de ICT moet werken, omdat anders de zorg voor cliënten in het geding komt. Tegelijkertijd maakt de zorginstelling gebruik van de innovatiekracht van ICT. Bijvoorbeeld met JIP: een internetportaal waarmee cliënten veilig kunnen internetten.


Volckaert kiest voor ICT diensten KPN

12 oktober 2016

‘Eigenaarschap’ bij de medewerkers en de cliënten staat bij Volckaert bovenaan. ICT moet daarin de medewerkers ondersteunen, zodat zij hun werk efficiënt en autonoom kunnen indelen.

Een topevent begint bij goede WiFi

28 april 2016

Stel, je komt aan op een internationaal evenement. Wat doe je als eerste? De WiFi op je telefoon aanzetten! Logisch, want je telefoonrekening kan in het buitenland flink oplopen. Daarnaast wil je natuurlijk ook online met je tablet en je laptop, zodat je tussentijds nog even wat kunt werken. Slechte WiFi is dan ook een echte dooddoener.


Ketenmonitoring voor uw organisatie

25 april 2016

IT-omgevingen van bedrijven worden steeds complexer. De omgevingen bestaan uit meerdere applicaties, verschillende data- en informatiestromen, diverse leveranciers en draaien op complexe infrastructuren. Dit maakt het optimaal laten functioneren van deze ketens steeds moeilijker.


Wat maakt de stad slim?

25 april 2016

Gemeenten staan voor de grote uitdaging om de kwaliteit van het leven van de burgers verder te verbeteren. Slimme technologieën helpen daarbij. Zij maken steden veiliger en efficiënter, en bovendien aantrekkelijker voor burger en bedrijven. Met andere woorden: gemeenten worden slimmer. Maar wanneer is een gemeente precies slim, en wat zijn de mogelijkheden?


KPN Consulting lanceert nieuw magazine: Minds

14 maart 2016

Als gids in de nieuwe wereld zoekt én toont KPN Consulting steeds nieuwe mogelijkheden om organisaties verder te helpen. Soms met nieuwe technologieën, maar vooral ook met een nieuwe manier van denken. Kennisoverdracht speelt hierin een cruciale rol. Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder. De naam Minds staat dan ook symbool voor onze rol als pioniers van het nieuwe denken.


AC-VPN op basis van Ipanema

23 februari 2016

Ipanema AC-VPN (Aplication Centric) geeft de mogelijkheid om de verschillende applicaties op een bedrijfsnetwerk inzichtelijk te maken. Vanuit dit inzicht kan dan per applicatie de rangorde met recht op beschikbare bandbreedte worden aangeven. Na het activeren van deze instelling wordt zichtbaar of en welke applicaties naar behoren kunnen functioneren. AC-VPN op basis van Ipanema biedt controle, sturing en monitoring van het IP netwerk.


Sodexo verbetert klantcontact

2 februari 2016

Sodexo wil haar klanten beter van dienst kunnen zijn. De nieuwe customer service oplossing heeft hieraan een boost gegeven.