509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Pluk de vruchten van augmented reality

24 oktober 2016

De potentie van augmented reality (AR) is enorm. Hoe enorm precies? Onderzoeken van Goldman Sachs en Gartner voorspellen dat augmented reality binnen 10 jaar niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken is. AR-specialist Digi-Capital denkt zelfs dat de AR-markt in 2020 al 120 miljard dollar bedraagt – net zo veel als de desktopmarkt nu. Maar hoe pluk je als bedrijf hier de vruchten van?


Agile werken: de omslag binnen KPN Digital

20 oktober 2016

In 2014 begon Digital als eerste onderdeel binnen KPN op grote schaal agile te werken. Gedreven door de snelle ontwikkelingen in technologie en de transformatie naar opensource-oplossingen, begon de afdeling met het agile ontwikkelen van de online kanalen en apps, ICT voor de interne kanalen (winkels en contactcenters) en het totale data- en analyticsdomein. Met één doel: zet de klant centraal in een omnichannelomgeving. Leon Bedaux, Vice President van KPN Digital, legt uit hoe deze agile-transformatie tot stand is gekomen.


In 5 fases naar digitaal meesterschap

17 oktober 2016

De ene heeft nog postvakjes, terwijl de ander al volop werkt met apps uit de cloud: niet iedere organisatie is even ver in de digitale transformatie. En hoewel deze transformatie er voor iedere organisatie anders uit ziet, zullen de meeste bedrijven ruwweg 5 fases doorlopen op weg naar digitaal meesterschap. Hieronder lees je er meer over.


Agile werken? 4 tips voor uw agile-transformatie

13 oktober 2016

Steeds meer bedrijven zetten hun eerste stappen op weg naar een agile-transformatie. Zij willen niet rustig toekijken hoe de concurrentie steeds sneller betere producten op de markt brengt, of toezien hoe talenten, klanten en partners weglopen, omdat die liever agile werken. Maar echt met agile aan de slag? Dat kan voor veel organisaties overweldigend lijken. KPN gaat uit van 4 belangrijke stappen om agile-transformaties te laten slagen.


Meet de vitaliteit, registreer de concentratie

11 oktober 2016

Wilt u aan de slag met de quantified self? Terecht. Het heeft enorm veel potentieel. Om uw medewerkers – uw Quantified Workers – te helpen verbeteren, bijvoorbeeld. Toepassen van dat potentieel is nog wel pionieren. Er zijn er nog maar weinigen om de kunst van af te kijken. Dus aan wat voor concrete toepassingen kunt u zoal denken? Wij helpen uw ideevorming graag op gang!