VoIP nummer?
Ervaar de vrijheid

Met een VoIP nummer heb je de vrijheid van bellen via internet, met de kraakheldere kwaliteit van de vaste telefoonlijn. Maak gebruik van jouw telefooncentrale in de cloud en schakel bijvoorbeeld eenvoudig inkomende gesprekken door naar jouw mobiele nummer.
Bellen via het internet: waar je ook bent

Voip nummer aanvragen
met nummerbehoud

Wanneer je overstapt wil je natuurlijk graag het bij jouw klanten bekende nummer houden. Bij KPN Zakelijk kun je eenvoudig een VoIP nummer aanvragen met nummerbehoud. Tijdens de bestelling geef je aan welk telefoonnummer je wilt meenemen en bij welke provider je deze op dit moment afneemt.

KPN neemt dan zelf contact op met jouw huidige VoIP provider om de overname van het nummer soepel te laten verlopen. Hiervan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Welk netnummer met een voip nummer
Connect met jouw klanten

Een VoIP nummer is gebonden aan jouw locatie. Zo ontvangt jouw bedrijf in Amsterdam een 020-nummer en in Rotterdam een 010-nummer. Je hebt hiernaast óók de optie om een landelijk nummer te kiezen. Zit jouw bedrijf bijvoorbeeld in Hengelo, maar woont het gros van jouw klanten in Amsterdam of Rotterdam? Kies dan voor een 088 VoIP nummer. Zo sluit jouw telefoonnummer perfect aan op het landelijke karakter van jouw bedrijf en spreek je jouw klanten nog meer aan.

Voip nummer aanvragen
Nieuw nummer

Een VoIP nummer aanvragen is bij KPN zo gepiept. Bedenk wat jouw bedrijf nodig heeft: is een simpel VoIP nummer zonder poespas genoeg? Dan is een Kleinzakelijk pakket iets voor jou.

Heb je behoefte aan een uitgebreide telefooncentrale met bijvoorbeeld wachtmuziek of een callcenter functie? Bekijk dan VoIP van KPN EEN MKB.

Hoe werkt het?

Toon meerToon minder

Bij de bestelling geef je aan dat je een vast telefoonnummer wilt. Je kunt hier aangeven of je een bestaand nummer wilt meenemen. Kies je voor een nieuw nummer, dan krijgt je een telefoonnummer toegewezen op basis van de locatie van jouw bedrijf.


Welke VoIP oplossing past bij jouw bedrijf?

KPN Kleinzakelijk

Betrouwbaar internet, telefonie en tv voor ondernemers met een eenvoudige telecom behoefte.

  • Altijd in combinatie met zakelijk internet
  • Tot 2 telefoonnummers
  • Uitbreidbaar met internet en tv: ideaal voor kantoor aan huis

KPN EEN MKB

De meest complete en flexibele oplossing voor bedrijven met een specifieke telecom behoefte.

  • Tot 150 gelijktijdige gesprekken
  • Meerdere telefoonnummers
  • Gelijktijdig bellen via 1 nummer
  • Uitgebreide (digitale) telefooncentrale
  • Uitbreidbaar met TV én internet met vast IP-adres

Persoonlijk advies

Wij geven je graag gratis advies over de beste oplossing voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Bel mij terug