VoIP nummer?
Ervaar de vrijheid

Met een VoIP nummer hebt u de vrijheid van bellen via internet, met de kraakheldere kwaliteit van de vaste telefoonlijn. Maak gebruik van uw telefooncentrale in de cloud en schakel bijvoorbeeld eenvoudig inkomende gesprekken door naar uw mobiele nummer.
Bellen via het internet: waar u ook bent

Voip nummer aanvragen
met nummerbehoud

Wanneer u overstapt wilt u natuurlijk graag het bij uw klanten bekende nummer houden. Bij KPN Zakelijk kunt u eenvoudig een VoIP nummer aanvragen met nummerbehoud. Tijdens de bestelling geeft u aan welk telefoonnummer u wilt meenemen en bij welke provider u deze op dit moment afneemt.

KPN neemt dan zelf contact op met jouw huidige VoIP provider om de overname van het nummer soepel te laten verlopen. Hiervan houden we u natuurlijk op de hoogte.

Welk netnummer met een voip nummer
Connect met uw klanten

Een VoIP nummer is gebonden aan uw locatie. Zo ontvangt uw bedrijf in Amsterdam een 020-nummer en in Rotterdam een 010-nummer. U hebt hiernaast óók te optie om een landelijk nummer te kiezen. Zit uw bedrijf bijvoorbeeld in Hengelo, maar woont het gros van uw klanten in Amsterdam of Rotterdam? Kies dan voor een 088 VoIP nummer. Zo sluit uw telefoonnummer perfect aan op het landelijke karakter van uw bedrijf en spreekt u uw klanten nog meer aan.

Voip nummer aanvragen
Nieuw nummer

Een VoIP nummer aanvragen is bij KPN zo gepiept. Bedenk wat uw bedrijf nodig heeft: is een simpel VoIP nummer zonder poespas genoeg? Dan is een Kleinzakelijk pakket iets voor u.

Hebt u behoefte aan een uitgebreide telefooncentrale met bijvoorbeeld wachtmuziek of een callcenter functie? Bekijk dan VoIP van KPN EEN MKB.

Hoe werkt het?

Toon meerToon minder

Bij de bestelling geeft u aan dat u een vast telefoonnummer wilt. U kunt hier aangeven of u een bestaand nummer wilt meenemen. Kiest u voor een nieuw nummer, dan krijgt u een telefoonnummer toegewezen op basis van de locatie van uw bedrijf.


Welke VoIP oplossing past bij uw bedrijf?

KPN Kleinzakelijk

Betrouwbaar internet, telefonie en tv voor ondernemers met een eenvoudige telecom behoefte.

  • Altijd in combinatie met zakelijk internet
  • Tot 2 telefoonnummers
  • Uitbreidbaar met internet en tv: ideaal voor kantoor aan huis

KPN EEN MKB

De meest complete en flexibele oplossing voor bedrijven met een specifieke telecom behoefte.

  • Tot 150 gelijktijdige gesprekken
  • Meerdere telefoonnummers
  • Gelijktijdig bellen via 1 nummer
  • Uitgebreide (digitale) telefooncentrale
  • Uitbreidbaar met TV én internet met vast IP-adres

Persoonlijk advies

Wij geven u graag gratis advies over de beste oplossing voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u goed zit!

Bel mij terug