Overleg met collega’s op andere vestigingen, een plan presenteren aan een klant, met een partner samenwerken aan een offerte, het contract uitonderhandelen met een leverancier, een deskundige raadplegen. Wanneer u voor uw werk regelmatig onderweg bent voor vergaderingen of presentaties dan bent u waarschijnlijk heel wat tijd kwijt met reizen.

Conferencing maakt het mogelijk om via telefoon of internet met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen. Overleg op afstand vermindert de werkdruk, verhoogt uw flexibiliteit en maakt het mogelijk om sneller en gerichter tot afspraken te komen.
Ook is telefonisch vergaderen te combineren met (bestaande) UC oplossingen, zoals bijvoorbeeld Video Conferencing.Direct een conference call opzetten?

Vraag Mijn Vergadernummer aan en ontvang direct een persoonlijk 084-vergadernummer.

Aanvragen Mijn Vergadernummer

Vergaderen op afstand met Mijn Vergadernummer

telefonisch vergaderen


Bent u onderweg en wilt u snel iets kunnen afstemmen met meerdere mensen tegelijk? Het kan met Mijn Vergadernummer. Hiermee organiseert u eenvoudig een telefonisch overleg met meerdere personen via uw mobiele telefoon. De aanvraag van Mijn Vergadernummer is gratis. U betaalt alleen voor het gebruik

 • Persoonlijk 084-vergadernummer
 • Eenvoudig, zonder ingewikkelde toegangscodes
 • Aanvragen en behouden is gratis.

Structureel telefonisch vergaderen via ConferenceCardBeleg heel gemakkelijk een telefonisch overleg met de ConferenceCard. U hoeft alleen de datum en het tijdstip door te geven aan de andere deelnemers plús de toegangscode die op uw ConferenceCard staat vermeld. De virtuele vergaderruimte is voor alle (internationale) deelnemers bereikbaar.

 • Internationaal, lokale inbelnummers uit 13 landen
 • Inclusief webconferencing optie
 • Geen extra kosten voor andere deelnemers

24 uur per dag beschikbaarheid voor boekingen, wijzigingen en annuleringen met Online Services

Met Online Service heeft u de mogelijkheid om via het internet een Audio Meeting (telefonische vergadering) en Web Meeting (webconferentie) te boeken. Hierdoor kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week vergaderingen boeken zonder tussenkomst van een operator.

 • Online overzicht van alle boekingen
 • Gemakkelijk en snel in gebruik
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Direct starten zonder implementatiekosten
 • Naar behoefte op- en afschalen

Grootschalige conference call opzetten met
Event Call


Met Event Call bereikt u via de telefoon moeiteloos honderden deelnemers tegelijkertijd. Ideaal voor bijvoorbeeld een productintroductie, de aankondiging van een reorganisatie of bij tijdsgevoelige informatie, zoals de bekendmaking van de jaarcijfers. Bij een groot evenement helpen wij u bij de planning, voorbereiding en uitvoering. We nemen u bij de hand zodat u zich volledig kunt richten op uw boodschap en uw publiek.

 • Professionele uitstraling
 • Zeer groot bereik mogelijk
 • Maatwerk dienstverlening

Wilt u meer informatie over telefonisch vergaderen?

Wij helpen u graag.


Veelgestelde vragen

Er zijn Global Access inbelnummers beschikbaar in meer dan 50 landen. Internationale deelnemers kunnen hierdoor tegen lokaal tarief inbellen. Zo besparen ze op de gesprekskosten. Met Mijn Vergadernummer is inbellen vanuit het buitenland niet mogelijk.

Bij een Event Call worden alle verbindingen opgezet via de operator van KPN. Naar keuze kunnen deelnemers zelf inbellen of door ons worden gebeld. Uw toehoorders worden standaard in luisterstand geplaatst. Via een toetscombinatie op hun telefoon kunnen zij kenbaar maken dat ze iets willen vragen. Wij nodigen deze vragenstellers dan één voor één uit hun vraag te stellen. Zo komt uw boodschap goed over én is er ruimte voor interactie met uw publiek.

Spreek een datum en tijd af en communiceer het inbelnummer en de toegangscodes naar de deelnemers.
Als alle deelnemers in de vergadering zijn, kunt u het overleg als voorzitter met *4 blokkeren. Niemand kan de vergadering meer in. Voor extra zekerheid kunt u de deelnemers tellen door 1# te toetsen of een extra toegangscode instellen door middel van 4#.

Bij zowel de ConferenceCard als Event Call betaalt de voorzitter de kosten voor de deelnemers. Deelnemers betalen aan het gebruik van de eigen telefoon. Bij Mijn Vergadernummer betalen alle deelnemers zelf de vergaderkosten.