Bedrijven kiezen voor modern

Online vergaderen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld! Steeds meer bedrijven kiezen voor moderne communicatieoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van Microsoft Teams en Cisco Webex.

Het gebruik van Mijn Vergadernummer, ConferenceCard, Online Service en Event Call is hierdoor sterk afgenomen. Daarom stopt KPN op 1 juli 2022 met deze dienstverlening. Stap met ons de toekomst in en kies ook voor het nieuwe vergaderen.

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn bedrijf?

Uw medewerkers moeten optimaal en veilig online kunnen samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers.
Altijd en overal; vanuit huis, kantoor of onderweg. KPN biedt slimme combinaties van diensten waarin vergaderen, chat, (video)bellen en het delen van documenten zijn geïntegreerd. Makkelijk in gebruik en altijd up-to-date! 

Grootzakelijk
vanaf 150 medewerkers

Grootzakelijke organisaties maken steeds vaker gebruik van cloudoplossingen. Ook voor telefonie. Cloud Communications van KPN biedt 1 platform voor modern vergaderen, vaste en mobiele telefonie, e-mail, chat, video, internet en VPN. Zo bent u altijd optimaal verbonden.

Cloud Communications is veilig, eenvoudig in beheer en makkelijk te integreren.

MKB
tot 150 medewerkers

Flexibiliteit voorop! Voor het MKB bieden we oplossingen 'op de groei'. U kunt op- en afschalen wanneer dit nodig is. Denk aan een volledige VoIP centrale met Microsoft Teams integratie. Of een 'losse' Microsoft Teams of Cisco Webex dienst.

Met KPN EEN MKB helpen we u een pakket samenstellen dat aansluit op uw bedrijf.

Veelgestelde vragen

De laatste 2 jaar is online vergaderen en hybride werken de norm geworden op de werkvloer. We zien dat bedrijven behoefte hebben aan nieuwe oplossingen zoals Teams en Webex. Het gebruik van Mijn Vergadernummer, ConferenceCard, Online Service en Event Call is hierdoor sterk teruggelopen. Daarom stoppen we per 1 juli met deze diensten en helpen we u aan toekomstvaste oplossingen.
Op 1 juli 2022 stoppen we met de dienstverlening. Op dat moment loopt uw contract af. Ná 1 juli ontvangt u nog een eindfactuur (als dit op u van toepassing is).

Hieronder vindt u een voorbeeldtekst die u kunt gebruiken:

"Beste collega, 

Je gebruikt op dit moment een telefonische vergaderdienst van KPN. KPN stopt op 1 juli 2022 met oudere vergaderdiensten zoals Mijn Vergadernummer, Conference Card, Nu & Vaker en Online Service.  

Modern vergaderen 
Door de snelle ontwikkeling van thuiswerken en hybride samenwerken worden moderne vergadermogelijkheden zoals Microsoft Teams steeds vaker gebruikt. Ook de vergadermogelijkheden van een smartphone worden vaker ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van meerdere personen aan een (video)gesprek.  

Wat betekent dit voor jou? 
Tot 1 juli 2022 kun je de telefonische vergaderdienst van KPN gebruiken. Op 1 juli 2022 stopt deze dienst definitief. Maak voor die tijd de overstap naar de vergadermogelijkheden die onze werkplek biedt.

Met vriendelijke groet, [naam]"

Van volledig geïntegreerde communicatieoplossingen tot 'losse' Microsoft Teams abonnementen. We helpen u graag om het alternatief te vinden dat het beste bij uw organisatie past.

Vraag vrijblijvend advies aan:

Meer dan 150 medewerkers Tot 150 medewerkers
De telefoonnummers die voor deze diensten gebruikt worden vanaf 1 juli niet meer bereikbaar. Na het beëindigen van de dienst wordt het telefoonnummer verwijderd.
In MijnKPN Zakelijk bij Grootzakelijke Telefonie kunt u eenvoudig zien welke mobiele aansluitingen Mijn Vergadernummer gebruiken. Kijk in 'Vloot Rapporten' en filter op 'Mijn Vergadernummer'.  

De beheerder kan inloggen op https://www.conferencecard.nl/MijnAccount

Gebuikersnaam/wachtwoord vergeten

U heeft de mogelijkheid om deze te resetten via 'Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?'

Hebt u nog geen gebruikersnaam? Neem dan contact op via 0800-0156.

Neem dan contact op met uw KPN accountmanager of bel naar 0800-1576, gevolgd door uw persoonlijke pincode.

Hebt u geen accountmanager of pincode? Neem dan contact op met uw Business Partner of bel naar 0800-0403. We helpen u graag!

Overstappen of advies?

Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Grootzakelijk advies
MKB advies