Servicenummers & IVR

Servicenummer: de voordelen van een totaaloplossing

Wilt u potentiële klanten aanmoedigen om telefonisch contact met u op te nemen? Dan biedt een Servicenummer uitkomst. Met een Servicenummer is uw bedrijf landelijk bereikbaar onder een 0800 of 0900 nummer, een gemeentenummer of een Internationaal Servicenummer.

Wilt u daarnaast inkomend telefoonverkeer efficiënter opvangen? De interactieve voice response (IVR) functionaliteiten, spraakherkenning of de realtime informatiekoppeling met uw contactcenter of klantendatabase biedt complete en veelzijdige dienstverlening. Met IVR handelt u klantcontact optimaal af.

Met onze ervaring op het gebied van klantcontact verbeteren wij uw telefonische service, specifiek afgestemd op uw situatie. KPN levert een totaaloplossing voor uw telefoon-, fax- en dataverkeer. Variërend van een telefoonlijn tot een compleet callcenter.

servicenummer ivr

Voordelen van een Servicenummer & IVR

  • Optimaal klantcontact
    Voordelig en direct klantcontact, professioneel en klantvriendelijk
  • Altijd bereikbaar
    Optimale telefonische bereikbaarheid, stimuleren en besturen van respons
  • Multifunctioneel
    Inzetbaar voor telefoon-, fax- en dataverkeer en uitgebreide mogelijkheden voor routering

Brochure: Servicenummers & IVR

Uiteraard wilt u geen klantcontact verloren laten gaan. Maar directe beantwoording door een medewerker is niet altijd mogelijk of de meest efficiënte oplossing. Een servicenummer en IVR bieden uitkomst.

Eenvoudige vragen kunnen met een servicenummer of IVR afgehandeld worden via een keuzemenu en ingesproken informatie. U leest in onze brochure wat de voordelen zijn van een servicenummer en IVR voor uw organisatie.

Download de brochure

Wilt u meer informatie over Servicenummers & IVR?
Wij helpen u graag.

Neem contact met mij op