Altijd en voor iedereen bereikbaar

Goede communicatie is van groot belangrijk binnen ieder bedrijf. Telefonisch contact vormt de basis van communicatie met collega's, klanten en leveranciers. Met de telefonieoplossingen van KPN stelt u uw medewerkers in staat om op elke werkplek, via hetzelfde vaste nummer, onderling én naar buiten te bellen. Zo zijn uw medewerkers niet afhankelijk van een bepaalde locatie waardoor hun bereikbaarheid en die van uw organisatie verbetert.

Met onze vaste telefonie-oplossingen Hosted Voice, Contact Centers en Servicenummers zijn uw medewerkers altijd en voor iedereen bereikbaar.

Ga met ons in gesprek en ontdek welke oplossing het meest geschikt is voor de behoeften van uw bedrijf.Meer dan 1000 bedrijven hebben de factsheet al gelezen

Factsheet Telefonie voor grote bedrijven

Betrouwbare communicatie is essentieel voor ieder bedrijf. Daarom biedt KPN een totaaloplossing voor communicatie aan die uw bedrijf ontzorgt. Wilt u weten wat KPN voor uw bedrijfscommunicatie kan betekenen, download dan de factsheet.

Onze overige vaste telefonie-oplossingenContact Centers

Met de contact center-oplossing van KPN maakt u verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor uw klanten én voor uw medewerkers.

SIP Trunk

Managed SIP Trunk biedt een volwaardig alternatief voor uw bestaande ISDN telefonienetwerk. De technologie maakt gebruik van uw huidige telefooncentrale en telefoontoestellen waardoor u kosten kunt besparen.

Servicenummers & IVR

Wilt u potentiële klanten aanmoedigen om telefonisch contact met u op te nemen? Met een Servicenummer is uw bedrijf landelijk bereikbaar onder een 0800-, 0900-, gemeente- of een Internationaal Servicenummer.

Daarom telefonie van KPN


  • Veilig en betrouwbaar
    Vaste telefonie door een hoogwaardig en stabiel netwerk.
  • Passend bij elke situatie
    Te combineren met een vaste of cloud-telefooncentrale.
  • Kostenefficiënt
    Diverse opties en mogelijkheden verrijken uw oplossing.

Wilt u meer informatie over telefonie voor grote bedrijven?
Wij helpen u graag!