Uw netwerk altijd actueel en adequaat beschermd

Uw netwerk loopt continu risico door invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, virussen en spam. Dit brengt de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar. Met een firewall is uw organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde securitykennis.

Heeft u die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met Managed Firewall van KPN heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. Uw firewall is altijd up-to-date zonder dat het u veel tijd kost. En uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.


Managed Firewall factsheet

Managed Firewall van KPN is beschikbaar in drie varianten en uit te breiden met modules voor data loss prevention, securitymanagement en securitymonitoring. Lees meer over de mogelijkheden in onze factsheet.

Download factsheet

Daarom Managed Firewall van KPN


  • Up-to-date bescherming
    Beveilig uw netwerk tegen verschillende soorten internetbedreigingen met preventieve en detectieve bescherming.
  • Alert
    Reageer snel op bedreigingen met behulp van realtime inzicht en geautomatiseerde alarmeringen.
  • Keuzevrijheid
    Beheer uw Managed Firewall op uw eigen locatie, vanuit de datacenters van KPN of vanuit een derde partij.

Managed Firewall: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Managed Firewall van KPN is ISO 27001-, ISO 9001- en ISAE 3000-gecertificeerd.

Meer informatie over de mogelijkheden
en kosten van Managed Firewall?