Onze specialisten checken of u voldoet aan wet- en regelgeving

Met Compliance Monitoring controleren onze analisten of uw infrastructuur in overeenstemming is met de voor uw branche geldende normenkaders en wet- en regelgeving. Aan de hand van rapportages kunt u controleren of u nog voldoet aan de voor u geldende regels. We ondersteunen verschillende (internationale) normenkaders en geven u inzicht in de afwijkingen van de gestelde normen, zodat u direct maatregelen kunt treffen.


COMPAS

COMPAS (Compliance as a Service) helpt u inzicht te krijgen in het effect van genomen maatregelen. Deze softwaretool helpt u daarmee eenvoudig te voldoen aan audit- en complianceverplichtingen. Baselines als CIS, ISO, BIG en BIR worden ondersteund. Maar een vergelijking met een eigen organisatie-baseline is ook mogelijk.

Compliance Services

Compliance Services biedt u begeleiding bij het voldoen aan wet- en regelgeving. We zorgen voor heldere en duidelijke rapportages, praktische aanbevelingen en quickwins. Onze specialisten hebben een uitstekende kennis van actuele normen en security.

Daarom Security- & Compliancemonitoring van KPN


  • Altijd compliant
    Monitor of u nog voldoet aan (inter)nationale wet- en regelgeving.
  • Continue monitoring
    24/7 door de specialisten van KPN.
  • Volledige controle
    Nauwkeurig inzicht zodat u sneller en efficiƫnter kunt reageren.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Security- en Compliancemonitoring voor uw organisatie?

Neem contact met ons op

Security- en Compliancemonitoring: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Security- & Compliancemonitoring van KPN is ISO- en ISAE 3000-gecertificeerd.

ISO
Isea