Enterprise Mobility Management (EMM)

Houd uw bedrijfsdata veilig op mobiele apparaten

Steeds vaker lopen uw primaire bedrijfsprocessen via mobiele apparaten van uw medewerkers. Dit brengt steeds meer risico’s met zich mee. Want het beheer en de beveiliging wordt ingewikkelder. En bij verlies of diefstal van een apparaat kan opgeslagen data in handen komen van kwaadwillenden. Dus hoe houdt u grip op uw data? Met EMM! Enterprise Mobility Management (EMM) bestaat uit technologie, processen en regels voor de beveiliging en het beheer van de mobiele apparaten die binnen een organisatie worden gebruikt. Apparaten van uw medewerkers zelf, of zakelijke apparaten die u ter beschikking stelt.

Met Enterprise Mobility Management (EMM) van KPN kunt u dus vanuit één omgeving alle smartphones en tablets binnen uw organisatie configureren, beveiligen en beheren. Op de mobiele toestellen van uw medewerkers zetten we namelijk een applicatie die steeds in verbinding staat met het beheerplatform. Zo biedt u uw medewerkers maximale keuzevrijheid in het gebruik van mobiele apparaten, maar houdt u controle en beperkt u de impact van diefstal, verlies of een hack.

Ontdek de functionaliteiten van EMM


Lees meer over onze Enterprise Mobility Management oplossing in de factsheet

 • Centrale beheeromgeving Vanuit 1 beheerplatform alle apparaten beheren, en beveiligingsprofielen en -instellingen wijzigen. Voor zowel iOS, Android als Windows.
 • Controle op afstand Mobiele toestellen op afstand vergrendelen en/of alle (lokaal opgeslagen) bedrijfsdata wissen. Zo is bedrijfsinformatie niet zichtbaar voor onbevoegden bij verlies, diefstal of hack van een toestel.
 • Maatwerktoegang met eigen app store Bepaal met uw eigen Enterprise App Store welke bedrijfsapplicaties voor welke medewerkers beschikbaar zijn. Bepaal met een blacklist welke met apps uit de publieke appstore automatisch van het apparaat verwijderd moeten worden.

Daarom Enterprise Mobility Management van KPN


 • Eenvoudig
  Alle smartphones en tablets in uw organisatie centraal beheerd vanuit de cloud of on-premise.
 • Keuzevrijheid
  Maximale keuzevrijheid in mobiele apparaten voor een vast tarief.
 • Veilig
  Verschillende functionaliteiten voor het veilig gebruik van uw mobiele apparaten.


Hoe onze klanten Enterprise Mobility Management inzetten


Enterprice Mobility Management
"KPN’s Enterprise Mobility Management biedt ons de vrijheid en eenvoud in beheer waar we naar op zoek waren."

Bas Wassink, Applicatiebeheerder
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

Het HHNK zocht een oplossing voor het beheren en beveiligen van haar mobiele apparaten. KPN implementeerde Enterprise Mobility Management wat inmiddels voor circa 800 apparaten gebruikt wordt.


Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Enterprise Mobility Management?

Neem contact met ons op

Of lees meer over EMM in één van onze blogs

Enterprise Mobility Management

Veilig ondernemen met EMM. Hoe blijft u 'in controle'?

Enterprise Mobility Management

Shadow IT. Hoe voorkomt u dat medewerkers eigen IT-middelen inzetten?

Enterprise Mobility Management

Bescherm met EMM uw gegevens én voldoe aan de nieuwe privacywet (AVG).

Enterprise Mobility Management: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Enterprise Mobility Management (EMM) van KPN is ISO 27001- en ISAE 3000-gecertificeerd.

ISEA
ISO