Al uw mobiele apparaten optimaal beschermd tegen aanvallen

Uw werknemers gebruiken hun smartphone of tablet steeds vaker voor het overdragen van bedrijfsgevoelige data: van e-mails en agenda’s tot klantgegevens en financiële rapportages. Dit maakt uw mobiele apparaten kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Om waardevolle data te verzamelen, gebruiken hackers diverse aanvalstechnieken, via een applicaties, netwerken (openbaar WiFi-netwerk) of het besturingssysteem.

Met Mobile Threat Defense van KPN bent u optimaal beschermd tegen deze aanvallen. Dit is een beveiligingsapplicatie op het mobiele apparaat, beschikbaar voor iOS en Android. Met deze app worden gedragingen van het apparaat, geïnstalleerde applicaties en bewegingen op het netwerk geanalyseerd. Als er een bekende of onbekende dreiging is, kunt u hierop snel en adequaat reageren.

Ontdek de functionaliteiten van Mobile Threat DefenseApplicatiebeveiliging
Applicaties op een veilige manier testen met diverse analyses, testen en simulaties. En detecteer onbekende malafide applicaties.

Netwerkbescherming
Snel netwerkaanvallen opsporen met geavanceerde analyses.

Apparaatbescherming
Detecteert en identificeert afwijkingen in gedrag van en op het apparaat.

Bedreigingen melden
Stuurt meldingen zodra in een applicatie, het netwerk of op het apparaat een bedreiging is gesignaleerd, inclusief de stappen om de aanval af te wenden.

Mobile Threat Defense in 2 varianten

Mobile Threat Defense is beschikbaar in een basic en een professional variant. Daarnaast kunt u ervoor kiezen Mobile Threat Defense te combineren met andere diensten voor een optimale mobiele veiligheidsdienstverlening.

Daarom Mobile Threat Defense van KPN


  • Optimale bescherming
    Tegen datalekken, aanvallen van hackers en andere bekende en onbekende dreigingen.
  • Eenvoudig in gebruik
    Installeer de app op alle mobiele apparaten in uw mobiele netwerk zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
  • Keuzevrijheid
    Keuze uit een basic variant voor alleen bescherming en een professional variant met daarnaast ook inzicht in actuele dreigingen.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Mobile Threat Defense?

Neem contact met ons op