Mobile Connect van KPN

Om zowel de veiligheid van de gebruiker, zijn gegevens en de data van uw organisatie te waarborgen, is er nu een hulpmiddel dat inloggen niet alleen sneller en makkelijker maakt, maar ook nog eens voor extra veiligheid zorgt: Mobile Connect.

Met Mobile Connect kunt u eindgebruikers snel, makkelijk en extra veilig laten inloggen op uw online omgeving of applicatie. Het gebruikt mobiele apparatuur die de gebruiker altijd bij zich heeft en het vervangt verschillende wachtwoorden door 1 pincode. Zo wordt inloggen sneller, makkelijker en veiliger. Deze code is alleen bekend bij de gebruiker en kan gebruikt worden voor alle websites en applicaties. Daarnaast zorgt Mobile Connect ook voor extra veiligheid. Bij Mobile Connect is two factor authenticatie (2FA) namelijk standaard ingebouwd, omdat de gebruiker altijd in het bezit moet zijn van zijn mobiele telefoon. Door Mobile Connect in te zetten als two factor authenticatie kunt u identiteitsdiefstal en -fraude bestrijden. Ook kunnen gebruikers veel veiliger aankopen doen in bijvoorbeeld een webshop of inloggen op een klantomgeving.

U beschermt hiermee niet alleen uw klanten, maar vergroot ook de klanttevredenheid doordat u het inloggen makkelijker maakt.


Privacy by design

Mobile Connect gaat uit van privacy by design. Het telefoonnummer en andere persoonlijke informatie van de eindgebruiker worden nooit gedeeld, tenzij de gebruiker hiervoor expliciet toestemming geeft met zijn of haar mobiele telefoon.

De eindgebruiker houdt zo altijd de controle over welke gegevens gedeeld mogen worden, met wie en met welk doel. Mobile Connect maakt daarbij gebruik van diverse technieken om de privacy van eindgebruikers optimaal te beschermen.


Internationale standaard

Mobile Connect is ontwikkeld door de GSMA, de internationale vereniging van mobiele netwerkaanbieders. De toepassing is al in meer dan 30 landen beschikbaar, wordt aangeboden door 60 verschillende netwerkaanbieders en kent meer dan 473 miljoen gebruikers wereldwijd.

Daarom Mobile Connect van KPN


  • Gemakkelijk en snel
    Inloggen met de mobiele telefoon, zonder ingewikkelde wachtwoorden.
  • Meteen aan de slag
    Direct klaar voor gebruik, de gebruiker hoeft geen applicatie te installeren.
  • Extra veilig
    Door standaard two factor authenticatie (2FA).


Meer weten over Mobile Connect van KPN?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op