Onze specialisten checken of u voldoet aan wet- en regelgeving

Vroeg of laat krijgen veel organisaties te maken met cybercriminaliteit. Criminelen verdienen steeds meer geld met data en identiteiten. Ook kritieke bedrijfsprocessen zijn steeds vaker doelwit. Constante monitoring is daarom cruciaal.

Met Compliance Monitoring controleren onze analisten of uw infrastructuur in overeenstemming is met de voor uw branche geldende normenkaders en wet- en regelgeving. Aan de hand van rapportages controleert u of u nog voldoet aan de geldende regels. We ondersteunen verschillende (internationale) normenkaders en geven u inzicht in de afwijkingen van de gestelde normen, zodat u direct maatregelen kunt treffen.

Compliancemonitoring: Onze aanpak

Compliance as a Service

COMPAS (Compliance as a Service) helpt u inzicht te krijgen in het effect van genomen maatregelen. Deze softwaretool helpt u daarmee eenvoudig te voldoen aan audit- en complianceverplichtingen. Baselines als CIS, ISO, BIG en BIR worden ondersteund. Maar een vergelijking met een eigen organisatie-baseline is ook mogelijk.

Compliance services

Compliance Services biedt u begeleiding bij het voldoen aan wet- en regelgeving. We zorgen voor heldere en duidelijke rapportages, praktische aanbevelingen en quickwins. Onze specialisten hebben een uitstekende kennis van actuele normen en security.

Daarom Security- & Compliancemonitoring van KPN  • Altijd compliant
    Monitor of u nog voldoet aan (inter)nationale wet- en regelgeving.
  • Continue monitoring
    24/7 door de specialisten van KPN.
  • Volledige controle
    Nauwkeurig inzicht zodat u sneller en efficiƫnter kunt reageren.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Security- en Compliancemonitoring voor uw organisatie?

Neem contact met ons op

Security- en Compliancemonitoring: veilig en betrouwbaar

Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Security- & Compliancemonitoring van KPN is ISO- en ISAE 3000-gecertificeerd.

ISO
Isea