Stoppen bedrijf of faillissement

Wij helpen u graag bij het verwerken van de opzegging. Wellicht kunnen onderstaande opties daarbij helpen.

Contract overzetten naar een ander bedrijf?

Een zakelijke contractovername voor uw mobiele telefoon of mobiel internet regelt u samen met ons. Bij een contractovername van Mobiele diensten neemt de nieuwe contractant de resterende contractduur van de huidige contractant over.

Wilt u het contract overzetten naar privé?

Wanneer u uw contract wegens het stopzetten van het bedrijf wilt overzetten naar privé, dan is dit eenvoudig online zelf te regelen.

Wat te doen bij faillissement?

Uw bewindvoerder of curator kan dan contact opnemen met het KPN Faillissementsteam op telefoonnummer 050-5882002.

Toch opzeggen?
We helpen u graag telefonisch verderBel ons

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zodra er een medewerker beschikbaar is.

  • Geen wachtrij
  • Geen keuzemenu
  • Direct de juiste medewerker aan de lijn
bel ons

Meer informatie over opzeggen

Wanneer u liever online wilt opzeggen, dan kunt u dit doen via ons online formulier. De verwerking hiervan duurt dan 2 tot 3 weken.

U wordt teruggebeld met een anoniem nummer wanneer wij het formulier in behandeling nemen. De opzegtermijn gaat in nadat wij dit telefonisch aan u bevestigd hebben.

Uw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is uw initiële contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.
Elk nieuw abonnement heeft een contract van onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Is de minimale looptijd van 1 of 2 jaar verlopen? Dan verlengd uw contract automatisch maandelijks. Wilt u binnen de minimale looptijd opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract.
U kunt na de einddatum van uw contract iedere maand gratis opzeggen. Is uw contract nog niet verlopen, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract. Houd bij het opzeggen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Is de eigenaar van een eenmanszaak overleden? Dan kunt u het contract opzeggen.Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Zakelijke Klantenservice contact op te nemen door te bellen naar telefoonnummer 0800-0403

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.

U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.