Hoge kosten of ander abonnement

We vinden het belangrijk dat u een goede prijs betaalt voor de beste kwaliteit. Wellicht kunnen we u helpen om de kosten te reduceren met onderstaande opties.

Kunt u uw abonnement aanpassen?

Bekijk of het mobiele abonnement bij u past. Als u buiten uw contractperiode zit, kunt u uw abonnement eenvoudig naar bijstellen via MijnKPN Zakelijk.

Combineren voor
extra korting?

Krijg gratis voordelen door diensten van KPN te combineren. Zo krijgt u bijvoorbeeld extra korting en dubbele data.

Hebt u al gedacht aan
Sim Only?

Bent u nog tevreden met uw huidige telefoon? Verlaag uw maandelijkse kosten en kies voor een Sim Only abonnement. U betaalt dan maandelijks alleen voor de bel,-sms- en internetbundel.

Toch opzeggen? We helpen u graag telefonisch verderBel ons

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zodra er een medewerker beschikbaar is.

  • Geen wachtrij
  • Geen keuzemenu
  • Direct de juiste medewerker aan de lijn
bel ons

Meer informatie over opzeggen

Wanneer u liever online wilt opzeggen, dan kunt u dit doen via ons online formulier. De verwerking hiervan duurt dan 2 tot 3 weken.

U wordt teruggebeld met een anoniem nummer wanneer wij het formulier in behandeling nemen. De opzegtermijn gaat in nadat wij dit telefonisch aan u bevestigd hebben.

Uw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is uw initiƫle contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.
Elk nieuw abonnement heeft een contract van onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Is de minimale looptijd van 1 of 2 jaar verlopen? Dan verlengd uw contract automatisch maandelijks. Wilt u binnen de minimale looptijd opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract.
U kunt na de einddatum van uw contract iedere maand gratis opzeggen. Is uw contract nog niet verlopen, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract. Houd bij het opzeggen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Is de eigenaar van een eenmanszaak overleden? Dan kunt u het contract opzeggen.
Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Zakelijke Klantenservice contact op te nemen door te bellen naar telefoonnummer 0800-0403

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.

U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.