Opzeggen mobiele abonnement


Wat jammer dat u uw mobiele abonnement wilt opzeggen. Wij zien u natuurlijk graag als klant en daarom willen wij u een mooi nieuw aanbod doen.

Wilt u toch graag opzeggen? Dan helpen wij uiteraard zodat de opzegging van uw mobiele abonnement zo soepel mogelijk verloopt.

Ik wil opzeggen


Veelgestelde vragen

U bent een afkoopsom verschuldigd wanneer u uw contract voor het einde van de looptijd opzegt. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract. Als uw contract is afgelopen, loopt deze voor onbepaalde tijd door en is elke maand opzegbaar. Als u 1 maand voor het einde van de looptijd van uw contract opzegt, wordt uw contract opgeheven en niet verlengd.

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.


U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN.

Als de eigenaar van een eenmanszaak is overleden, kan het contract worden opgezegd. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Klantenservice contact op te nemen.

1. Faillissement

Wilt u in verband met faillissement afspraken maken over contractbeëindiging? Uw bewindvoerder of curator kan dan contact opnemen met het KPN Faillissementsteam op telefoonnummer 050-5882002.

2. Surseance van betaling

Wilt u surseance van betaling aanvragen, een adreswijziging en/of beschikking onder bewindstelling doorgeven? Dan kunt u of uw bewindvoerder telefonisch contact opnemen met de afdeling KPN Collections op 0800-0105.