Opzeggen mobiele abonnement

Wat jammer dat u uw mobiele abonnement wilt opzeggen. Wij zien u natuurlijk graag als klant en daarom willen wij u een mooi nieuw aanbod doen.

Wilt u toch graag opzeggen? Dan helpen wij uiteraard zodat de opzegging van uw mobiele abonnement zo soepel mogelijk verloopt.

Ik wil opzeggen


Hebt u liever contact met één van onze medewerkers om uw opzegging te verwerken?
Dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Toon telefoonnummer

Veelgestelde vragen

Als u uw abonnement voor de einde contractdatum opzegt betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract. Nadat uw contractperiode is afgelopen kunt u maandelijks opzeggen.

Ga naar MijnKPN Zakelijk om uw einde contractdatum in te zien.

U kunt maandelijks uw mobiele abonnement opzeggen. Is uw intiële contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.

Ga naar MijnKPN Zakelijk om uw einde contractdatum in te zien.

Als de eigenaar van een eenmanszaak is overleden, kan het contract worden opgezegd. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om rechtstreeks met onze Klantenservice contact op te nemen.

1. Faillissement

Wilt u in verband met faillissement afspraken maken over contractbeëindiging? Uw bewindvoerder of curator kan dan contact opnemen met het KPN Faillissementsteam op telefoonnummer 050-5882002.

2. Surseance van betaling

Wilt u surseance van betaling aanvragen, een adreswijziging en/of beschikking onder bewindstelling doorgeven? Dan kunt u of uw bewindvoerder telefonisch contact opnemen met de afdeling KPN Collections op 0800-0403.

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw mobiele abonnement naar KPN over te stappen. KPN regelt de opzegging bij uw huidige provider en uw nummer neemt u gewoon mee naar KPN.


U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.