Internet, Bellen & TV opzeggen

Wat jammer dat u uw abonnement wilt opzeggen. Wij helpen u graag bij het verwerken van de opzegging. Telefonisch kunnen wij u het beste helpen. Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

We helpen u graag telefonisch verder

Voor het opzeggen van Internet, Bellen of TV belt u met de Zakelijke Klantenservice.Bel ons

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zodra er een medewerker beschikbaar is.

  • Geen wachtrij
  • Geen keuzemenu
  • Direct de juiste medewerker aan de lijn
bel ons

Veelgestelde vragen

U bent een afkoopsom verschuldigd wanneer u uw contract voor het einde van de looptijd opzegt. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract. Als uw contract is afgelopen, loopt deze voor onbepaalde tijd door en is elke maand opzegbaar. Als u 1 maand voor het einde van de looptijd van uw contract opzegt, wordt uw contract opgeheven en niet verlengd.
In ‘MijnKPN’ vindt u onder ‘administratie’ de einddatum van uw contract of contracten.

1. Faillissement

Wilt u in verband met faillissement afspraken maken over contractbeëindiging? Uw bewindvoerder of curator kan dan contact opnemen met het KPN Faillissementsteam op telefoonnummer 050-5882002.

2. Surseance van betaling

Wilt u surseance van betaling aanvragen, een adreswijziging en/of beschikking onder bewindstelling doorgeven? Dan kunt u of uw bewindvoerder telefonisch contact opnemen met de afdeling KPN Collections op 0800-0403.

Als de eigenaar van een eenmanszaak is overledenen kan het contract schriftelijk opgezegd worden. Wij ontvangen daarvoor graag de volgende informatie:

·         Naam en adres van de overledene

·         Telefoonnummer van de overledene

·         Rekeningnummer van de overledene

·         De op te zeggen contracten

·         Datum opzegging

·         Contactgegevens nabestaande/contactpersoon

·         Een kopie van de overlijdensakte. Deze overlijdensakte kunt u opvragen bij de gemeente waarin de overledene woonachtig was

Wij adviseren bovenstaande documenten aangetekend te versturen naar onderstaand adres: 

KPN ZM  T.a.v. opzeggen ZM 

Postbus 2547 

3500 GM Utrecht

Hebt u verdere vragen? Neem dan gratis contact op met onze Klantenservice.

Kan ik mijn telefoonnummer behouden?

Geef bij uw nieuwe aanbieder duidelijk aan welke nummers u wilt behouden. Uw nieuwe aanbieder zorgt ervoor dat u uw telefoonnummers behoudt en dat u op de betreffende nummers bereikbaar blijft.

Kan ik mijn IP-adressen behouden?

IP-adressen zijn niet overdraagbaar naar een nieuwe aanbieder. Bij uw nieuwe aanbieder vraagt u nieuwe vaste IP-adressen aan.

Kan ik mijn e-mailadressen behouden?

U kunt uw aanbieder gebonden e-mailadressen (bijvoorbeeld klant@KPNmail.nl) niet meenemen naar uw nieuwe aanbieder. Uw e-mailadressen en bijbehorende e-mailboxen blijven actief tot maximaal één maand na beëindiging van uw contract. Hiermee bent u in de gelegenheid uw e-mail te migreren.

Kan ik mijn Zakelijk Pinnen behouden?

Maakt u gebruik van Zakelijk Pinnen? Na opzegging van uw Ondernemerspakket Internet en Bellen is veilig en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand niet meer mogelijk.

Kan ik mijn Alarm behouden?

Hebt u een Zakelijk Alarm ingesteld als onderdeel van het Ondernemerpakket? Bij opzegging van het pakket zijn wij genoodzaakt ook het Zakelijk Alarm af te sluiten. Gevolg hiervan is dat de alarmmeldingen voor een brandalarm of inbraakalarm op non-actief worden gesteld.

Blijft mijn huidige apparatuur werken?

Zakelijk Vast Bellen: Veel apparatuur zoals analoge telefoontoestellen, faxen, frankeermachines, deuropeners, pin- en alarmvoorzieningen werken alleen op een traditionele telefoonlijn. Stapt u over van traditionele vaste telefonie naar bellen over internet? Dan werken deze apparaten en diensten mogelijk niet meer.

Zakelijk Internet: Sommige PIN- en Alarmvoorzieningen werken alleen via traditionele telefoonlijn. Stapt u over naar een andere aanbieder met Zakelijk Internet? Dan werken deze diensten mogelijk niet meer.

Hoe kan ik mijn appartuur van Ondernemerspakket retourneren?

Volg de instructie in de e-mail en bevestigingsbrief en retourneer de geleende apparatuur.

Als u overstapt naar KPN of een andere aanbieder zijn er zaken zoals contractvoorwaarden om rekening mee te houden. Coin is een onafhankelijke partij die u daarin kan adviseren. Zo voorkomt u een lange dienstonderbreking of een periode met dubbele facturen.

Hebt u nog vragen? Praat met onze digitale assistent

Stel uw vraag aan onze digitale assistent. Kan die u niet helpen, dan verbinden we u meteen door naar een medewerker.