Zakelijk product opzeggen

Wat jammer dat je jouw product wil opzeggen. Wij helpen je graag om het opzeggen zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Geef hieronder aan welk zakelijk product je wil opzeggen, zodat wij alles voor je kunnen regelen.

Liever telefonisch contact?

Openingstijden klantenservice
Voor het opzeggen van jouw product zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, en zaterdag en zondag van 08.00 tot 18.00 uur.

Bel ons

Wij zijn iedere dag gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Zonder wachtrij direct de juiste medewerker aan de lijn? Laat jouw telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

bel ons

Veelgestelde vragen

Opzegtermijn mobiel

Jouw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is je initiƫle contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaal je een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van jouw contract.

Vaste telefonie en internet

Is je contract afgelopen? Dan is jouw abonnement maandelijks opzegbaar. Als je 1 maand voor het einde van de looptijd van jouw contract opzegt, wordt jouw contract opgeheven en niet verlengd.

Elk nieuw abonnement heeft een contract van onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Is de minimale looptijd van 1 of 2 jaar verlopen? Dan verlengd jouw contract automatisch maandelijks. Wil je binnen de minimale looptijd opzeggen? Dan krijg je een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract.
Je kan na de einddatum van uw contract iedere maand gratis opzeggen. Is jouw contract nog niet verlopen, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan krijg je een afkoopsom voor de resterende tijd van jouw contract. Houd bij het opzeggen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Is de eigenaar van een eenmanszaak overleden? Dan kan je het contract opzeggen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor je is. Daarom raden wij nabestaanden aan om te bellen met onze Zakelijke Klantenservice. Je kan ons 24/7 gratis bereiken via 0800-0403

Je wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met jouw abonnement naar KPN over te stappen. Wij ontzorgen je en regelen de opzegging bij jouw huidige provider. Hierbij is het mogelijk om je telefoonnummer te behouden.

Je wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat je weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kan je jouw nieuwe aanbieder machtigen om je telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vind je op de website van jouw nieuwe aanbieder. Je kan jouw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.

Heb je nog vragen? Praat met onze digitale assistent

Stel jouw vraag aan onze digitale assistent. Kan die je niet helpen, dan verbinden we je meteen door naar een medewerker.