Zakelijk product opzeggen

Wat jammer dat u uw product wilt opzeggen. Wij helpen u graag om het opzeggen zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Geef hieronder aan welk zakelijk product u wilt opzeggen, zodat wij alles voor u kunnen regelen.

Liever telefonisch contact?

Openingstijden klantenservice
Voor het opzeggen van uw product zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, en zaterdag en zondag van 08.00 tot 18.00 uur.

Bel ons

Wij zijn iedere dag gratis bereikbaar.

Toon telefoonnummer

Wij bellen u terug

Zonder wachtrij direct de juiste medewerker aan de lijn? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

bel ons

Veelgestelde vragen

Opzegtermijn mobiel

Uw mobiele abonnement is maandelijks opzegbaar. Is uw initiƫle contractperiode nog niet afgelopen? Dan betaalt u een afkoopsom. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract.

Vaste telefonie en internet

Is uw contract afgelopen? Dan is uw abonnement maandelijks opzegbaar. Als u 1 maand voor het einde van de looptijd van uw contract opzegt, wordt uw contract opgeheven en niet verlengd.

Elk nieuw abonnement heeft een contract van onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1 of 2 jaar. Is de minimale looptijd van 1 of 2 jaar verlopen? Dan verlengd uw contract automatisch maandelijks. Wilt u binnen de minimale looptijd opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract.
U kunt na de einddatum van uw contract iedere maand gratis opzeggen. Is uw contract nog niet verlopen, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan krijgt u een afkoopsom voor de resterende tijd van uw contract. Houd bij het opzeggen rekening met een opzegtermijn van 1 maand.
Is de eigenaar van een eenmanszaak overleden? Dan kunt u het contract opzeggen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke periode voor u is. Daarom raden wij nabestaanden aan om te bellen met onze Zakelijke Klantenservice. U kunt ons 24/7 gratis bereiken via 0800-0403

U wilt overstappen naar KPN

Het is eenvoudig om met uw abonnement naar KPN over te stappen. Wij ontzorgen u en regelen de opzegging bij uw huidige provider. Hierbij is het mogelijk om uw telefoonnummer te behouden.

U wilt overstappen naar een andere aanbieder

Wat jammer dat u weg wilt bij KPN. Bellen gaat het snelste, neem daarom eerst contact op met onze Zakelijke Klantenservice. Ook kunt u uw nieuwe aanbieder machtigen om uw telefoonnummers op te vragen bij KPN. Het machtigingsformulier vindt u op de website van uw nieuwe aanbieder. U kunt uw telefoonnummers ook zelf opvragen bij KPN. Raadpleeg hiervoor MijnKPN Zakelijk.

Hebt u nog vragen? Praat met onze digitale assistent

Stel uw vraag aan onze digitale assistent. Kan die u niet helpen, dan verbinden we u meteen door naar een medewerker.