KPN Modern Workplace
Altijd een veilige en up-to-date werkplek

In veel organisaties werken verschillende generaties en type medewerkers intensief samen aan het succes van een bedrijf. Vaak ook verspreid over verschillende locaties. Dit vereist een optimale werkplek die is afgestemd op het individu en toegang biedt tot de business apps die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Veilig, betrouwbaar en bovenal eenvoudig in gebruik.

Lees alles over de Modern Workplace in het whitepaper, bekijk ons webinar of neem contact op met onze experts.De voordelen van de Modern Workplace


  • Modernisering van applicaties
    Makkelijk toegang tot al uw bedrijfsapplicaties.
  • Diverse werkplekprofielen
    Voor iedereen een passende werkplek.
  • Veilig en compliant
    De KPN Modern Workplace voldoet aan de wet- en regelgeving.


Wat is de Modern Workplace?

De Modern Workplace bestaat uit verschillende software-applicaties die samen een online werkplek vormen. Met het beste en nieuwste van Microsoft, van Teams en Azure tot met Office en OneDrive. En iedere omgeving is altijd veilig en up-to-date; het beheer is geheel voor KPN.
Een veilige werkplek voor iedereen

Door veelvuldig gebruik van de cloud reist data continu. Dit vergt een andere kijk op hoe we omgaan met beveiliging. Bekijk in 2 minuten hoe wij de security inrichten binnen de Modern Workplace.


Podcast:
De transitie van de NS naar de moderne werkplek

Anno 2020 is de werkplek een combinatie van diverse soorten apparatuur en applicaties vanuit de cloud. Tijd en locatie zijn niet langer leidend. Zeker bij de NS. In de trein, op de perrons of in de werkplaats: de werknemers van De NS werken overal. Zij hebben daarom de transitie gemaakt naar een nog modernere werkplek. Zo zijn machinisten en monteurs tegenwoordig uitgerust met een iPad en worden OV-chipkaarten in de trein gecheckt door een conducteur met een smartphone.


Wilt u meer informatie over Modern Workplace?  
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Of lees meer over Modern Workplace in onze blogs