KPN Modern Workplace

De werkplek voor iedereen

Medewerkers zijn de belangrijkste asset van uw bedrijf. Vandaag de dag willen medewerkers een werkomgeving die past bij hun behoeften. Die behoeften omvatten vaak een wens van vrijheid en het makkelijker kunnen samenwerken met collega’s, klanten en/of toeleveranciers & partners. Ongeacht locatie, device of tijdstip.

Voor organisaties de uitdaging zich aan te passen aan deze ontwikkelingen en medewerkers te faciliteren. Dit betekent dat de traditionele hiërarchieën, silo’s, teams en werkplekken moeten worden losgelaten en de focus moet komen op een adaptieve, toekomstvaste en veilige vorm van de werkomgeving  – de KPN Modern Workplace. De werkplek waarmee uw medewerkers optimaal kunnen samenwerken, veilig en altijd up-to-date.

Lees alles over de Modern Workplace in het whitepaper of neem contact op met onze experts.

Daarom Modern Workplace van KPN


  • Samenwerken
    Slim en eenvoudig real-time samenwerken in hetzelfde document of via e-mail, chat en videobellen.
  • Veilig
    Modern Workplace voorkomt bedreigingen van buitenaf en wordt continue gemonitord.
  • Gemak
    Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties op alle devices.

Modern Workplace

Wilt u in 2 minuten zien wat KPN Modern Workplace precies inhoudt? Hoe het optimale samenwerking faciliteert? Hoe u grip krijgt op bedrijfsdata? En hoe veiligheid en flexibiliteit centraal staan?

Bekijk de video en zie waarom het dé werkplek voor iedereen is.

Of lees meer in onze blogsWilt u meer informatie over Modern Workplace?  
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Werkplek voor iedereen

De KPN Modern Workplace is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk in samenwerking, veilig by design en is altijd up-to-date doordat het optimaal gebruik maakt van de Public Cloud. Is uw organisatie nog niet Cloud ready? Dan hebben we altijd nog een werkplek die gebaseerd is op een Private Cloud: KPN Werkplek (voor MKB-bedrijven kunt u terecht op de speciale MKB Werkplekpagina).

Meer informatie