Tarieven mobiel bellen en mobiel internet

Indien u na 15 maart 2018 een Mobiel abonnement online heeft afgesloten gelden voor u de Kleinzakelijk Mobiel tarieven. Als u een Mobiel abonnement voor 15 maart 2018 online heeft afgesloten gelden voor u de Zakelijk Mobiel tarieven.
×

Tarieven

Download het tariefblad en bekijk alle tarieven van Kleinzakelijk Mobiel en Zakelijk Mobiel.

Bel/sms- en databundel

Kleinzakelijk Mobiel 2019 Kleinzakelijk Mobiel 2017 KPN EEN MKB Mobiel 2019 Zakelijk Mobiel 2018 Zakelijk Mobiel 2016 Zakelijk Mobiel 2013

Mobiel Internet

Zakelijk Mobiel

Tarieven Buitenland

Overal ter wereld zorgeloos mobiel bellen en internetten.

Inflatiecorrectie op mobiele tarieven die KPN jaarlijks op 1 juni toepast

Elk jaar worden op 1 juni de abonnement- en verkeerstarieven aangepast aan de hand van de inflatie. De hoogte van de inflatiecorrectie wordt bepaald door de CBS Consumentenprijsindex.

Veelgestelde vragen over de inflatiecorrectie

In Nederland stijgen elk jaar de prijzen van producten en diensten door inflatie. Wij hebben hier ook mee te maken omdat kosten die we maken door deze inflatie stijgen.

Wij informeren u via de maandelijkse factuur van juni of juli over het doorvoeren van inflatiecorrectie. Bij het afsluiten van uw contract hebben wij u in de winkel en online geïnformeerd over de jaarlijkse inflatiecorrectie.

In uw contract staat uitgelegd wat de inflatiecorrectie is en wat dit voor u betekent.

Op uw contract zijn de Algemene Voorwaarden KPN van toepassing. In artikel 3.2 staat:

“Leverancier is per 1 juni van elk jaar gerechtigd de prijzen en tarieven te verhogen, volgens de CBS Consumentenprijsindex over de voorgaande periode 1 januari – 31 december. Indien de CBS Consumentenprijsindex in enig jaar negatief is, zullen de dan geldende prijzen en tarieven niet worden aangepast.”

Het abonnementstarief wordt elk jaar op 1 juni gecorrigeerd.

KPN volgt de door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekende inflatie (consumentenprijsindex) over het vorige kalenderjaar. Met dit percentage wordt het maandelijkse abonnementstarief verhoogd. De inflatie over 2016 bedroeg 0,3%. Met dat percentage worden de abonnementstarieven per 1 juni 2017 verhoogd.

Omdat de inflatiecorrectie als voorwaarde in het contract staat vermeld dat u getekend hebt, bent u hieraan gebonden. Het is niet mogelijk uw mobiele abonnement naar aanleiding van deze aanpassing voortijdig op te zeggen.

Wij voeren op eerdere proposities de inflatiecorrectie door:

  • Zakelijk Mobiel
  • KPN ÉÉN MKB
  • KPN ÉÉN Grootzakelijk
  • Premium Select
  • Sympac Select

Op de actuele proposities Zakelijk Mobiel (vanaf november 2016), KPN ÉÉN MKB (vanaf november 2016) en KPN ÉÉN Grootzakelijk (vanaf juli 2016) vindt geen inflatiecorrectie plaats. Op uw contract vindt u terug van welke propositie u gebruik maakt.

Alleen de maandelijkse abonnementstarieven van spraak en spraak & data abonnementen worden verhoogd.

Eenmalige kosten, data-only abonnementen, buitenlandbundels en boven- en buitenbundeltarieven worden niet verhoogd.

Wij helpen u graag met advies op maat

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

x