Tarieven mobiel bellen en mobiel internet

Tarieven Zakelijk Mobiel

Download het tariefblad en bekijk alle tarieven van Zakelijk Mobiel.

Download het tariefblad

Tarieven Buitenland

Overal ter wereld zorgeloos mobiel bellen en internetten.

Inflatiecorrectie op mobiele tarieven die KPN jaarlijks op 1 juni toepast

Elk jaar worden op 1 juni de abonnement- en verkeerstarieven aangepast aan de hand van de inflatie. De hoogte van de inflatiecorrectie wordt bepaald door de CBS Consumentenprijsindex.

Veelgestelde vragen over de inflatiecorrectie

In Nederland stijgen elk jaar de prijzen van producten en diensten door inflatie. Wij hebben hier ook mee te maken omdat kosten die we maken door deze inflatie stijgen.
KPN heeft geprobeerd om alle klanten zo uitgebreid mogelijk te informeren over de inflatiecorrectie. Zo hebt u in de winkel en op internet bij de vermelding van de tarieven de informatie over de inflatiecorrectie kunnen lezen. Verder staat de inflatiecorrectie en wat dit voor u betekent, ook in het contract dat u hebt gesloten.

In de voorwaarden van uw contract staat het volgende vermeld (de exacte tekst kan verschillen per abonnement):

“De tarieven voor de BedrijfsBundel, inclusief het Buitenbundeltarief, worden op 1 juni van elk jaar verhoogd volgens de CBS Consumentenprijsindex over de afgelopen periode oktober – september. Indien de CBS Consumentenprijsindex in enig jaar negatief is, zullen de dan geldende prijzen niet worden aangepast. Artikel 1:16 lid 4 van de Algemene Voorwaarden is niet van toepassing op deze verhoging.”

Het abonnementstarief wordt elk jaar op 1 juni gecorrigeerd.

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze medewerkers