Samsung DeX met KPN EEN MKB
Verhoog uw productiviteit met DeX

Met Samsung DeX (Desktop eXperience) kunt u uw Samsung telefoon draadloos verbinden met uw TV, monitor, computer of tablet. Of gebruik een USB kabel of het speciale DeX docking station. Zo tovert u uw smartphone om tot een volwaardige computer en werkplek.

Dex tovert het mobiele operating systeem op uw Samsung smartphone om naar een desktop ervaring. U werkt op een groot scherm in een Windows-achtige omgeving, maar dus gewoon vanaf uw smartphone. Apps als Office 365 (o.a. MS Word en Excel), Adobe Photoshop, Outlook, Gmail, OneDrive en Youtube zijn geoptimaliseerd voor gebruik met DeX.

Wat is Samsung DeX?

Met Samsung DeX kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als volledige desktop. Waar u ook bent, u kunt uw smartphone altijd aansluiten op een extern beeldscherm, toetsenbord en muis voor een volledige en comfortabele werkplek. U kunt alle apps op uw smartphone gebruiken zoals u gewend bent. Veel Android apps zijn geoptimaliseerd voor werken in desktop modus via DeX.

Wanneer is Samsung DeX handig?

Dankzij Samsung DeX wordt uw smartphone en mini-laptop in één. Op groot scherm gebruikt u uw favoriete software van Google, Microsoft of Adobe in desktop-modus. Onderweg werkt u verder in de mobiele apps van Word Gmail, Outlook of Photoshop.

Geeft u een presentatie? Koppel uw Samsung smartphone met een Smart TV, start de presentatie en gebruik de telefoon als afstandsbediening tijdens het presenteren.

Meer flexibiliteit

Samsung DeX is ook te gebruiken in combinatie met uw laptop of computer voor nog meer flexibiliteit en multitasking.

Open Samsung DeX via een draadloze verbinding als een apart venster op uw desktop of laptop en werk tegelijkertijd op beide apparaten.

Snel bestanden overzetten van uw pc naar smartphone of tablet? Een kwestie van slepen, alsof u op één en hetzelfde apparaat aan het werk bent.

Wat hebt u nodig?

Samsung DeX is beschikbaar voor een uitgebreide range Samsung Galaxy smartphones en tablets. Het verbinden met elk willekeurig extern scherm kan via een DeX Docking Station of een USB-naar-HDMI-kabel.

Maakt u gebruik van een Samsung Galaxy S20, Galaxy Note20 of Galaxy Tab7 of hoger? Dan is Samsung DeX ook draadloos te gebruiken op schermen en Smart TV's die de 'screen mirror' functie van Android (Miracast) ondersteunen.

Meer informatie over de mobiele abonnementen van KPN EEN MKB
in combinatie met Samsung DeX? Laat u adviseren door ons MKB team.

Bel mij terug