Wat is Multisim Zakelijk?

Met Multisim Zakelijk koppel je een extra e-sim aan je kleinzakelijk mobiel abonnement. Hiermee ben je op twee apparaten bereikbaar met je zakelijk telefoonnummer.

Zo kun je bijvoorbeeld met je Apple Watch overal bellen, vergaderen en zakelijke notificaties ontvangen zonder telefoon in de buurt. Handig voor tijdens het fietsen, hardlopen, fitnessen of het uitlaten van de hond.

Goed om te weten
Met Multisim Zakelijk gebruik je gewoon je eigen data en belminuten van je kleinzakelijk mobiel abonnement. Multisim Zakelijk bij KPN is op dit moment alleen beschikbaar voor Apple Watches in combinatie met een iPhone.

Altijd en overal bereikbaar zonder telefoon

 • Haal voor 4,13 excl. btw extra per maand het maximale uit je Apple Watch Cellular met Multisim Zakelijk
 • Exclusief verkrijgbaar met een kleinzakelijk mobiel KPN abonnement
 • Je Apple Watch krijgt een e-sim (digitale simkaart)
 • Multisim Zakelijk bij KPN is dagelijks opzegbaar

Ontdek de voordelen van Multisim Zakelijk

Altijd verbonden met Multisim Zakelijk

 • Mobiel leeg? Met Multisim Zakelijk blijft je smartwatch verbonden met het mobiele netwerk
 • Lees of verstuur berichten tijdens vergaderingen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten
 • Reageer per sms met standaard sjablonen of dicteer een mail via spraak met je Multisim Apple Watch

Alles binnen handbereik

 • Stream overal je favoriete muziek of zakelijke podcasts
 • Betaal met je smartwatch, zonder telefoon of betaalpas in de buurt
 • Beantwoord oproepen en verstuur zakelijke appjes met je Multisim smartwatch

Tijdens het sporten

 • Laat je telefoon thuis of in je kluisje als je gaat sporten
 • Altijd verbonden met het mobiele netwerk als je gaat hardlopen of fietsen
 • Deel je live locatie en track activiteiten alleen met je smartwatch

Onze Multisim smartwatches

Bekijk ons aanbod Apple Watches

Apple Watch Series 8 Cellular Starlight
Apple Watch SE Cellular Midnight
Apple Watch Ultra Cellular Titanium

Multisim Zakelijk bestellen bij KPN

Bestel een Apple Watch met
Multisim Zakelijk abonnement

Multisim van KPN met smartwatch is beschikbaar voor kleinzakelijke KPN Mobiel abonnement klanten. Je kunt je Apple Watch nu bij KPN bestellen en hem in één keer of per maand afbetalen.

Multisim Zakelijk kosten
Een Multisim zakelijk abonnement kost 4,13 per maand excl. btw naast je huidige KPN Mobiel kleinzakelijk abonnement. Hiermee maak je gebruik van je belminuten, smsjes en data van je huidige abonnement. Het Multisim Zakelijk abonnement is dagelijks opzegbaar.

Ik heb al een
Apple Watch

Heb jij een Apple Watch vanaf serie 4 met WatchOS 9.1? Goed nieuws! Jouw Apple Watch ondersteunt Multisim Zakelijk.

Je kunt Multisim Zakelijk makkelijk zelf bestellen en activeren via je iPhone.

Veelgestelde vragen

Multisim Zakelijk is een extra e-sim die wordt gekoppeld aan je bestaande KPN kleinzakelijk mobiel abonnement. Hiermee kun je op twee apparaten bellen en smsen via hetzelfde telefoonnummer en data gebruiken uit dezelfde databundel. Bijvoorbeeld op je iPhone 13 én op je Apple Watch. Je kunt dan met je Apple Watch overal bellen, mailen, muziek en zakelijke podcasts luisteren zonder je telefoon bij je te hebben. Je kunt multisim dagelijks kosteloos opzeggen én je betaalt geen aansluitkosten. Om Multisim Zakelijk bij KPN te bestellen heb je een KPN kleinzakelijk mobiel abonnement nodig.
Een e-sim is een digitale simkaart voor apparaten waar geen simkaart in kan zoals de nieuwste smartphones of een smartwatch. Multisim is een extra digitale simkaart voor je mobiele abonnement. Zo gebruik jij je abonnement voor meerdere apparaten op hetzelfde moment.
Nee, een Multisim gebruikt hetzelfde telefoonnummer en data, belminuten en smsjes uit je huidige KPN kleinzakelijk mobiel abonnement.
Nee, een Multisim is een extra simkaart die gekoppeld is aan je huidige mobiele kleinzakelijk abonnement bij KPN. Het is een extra dienst op dit abonnement, geen nieuw abonnement. Deze extra simkaart gebruikt hetzelfde telefoonnummer en belminuten, smsjes & data uit je huidige abonnement. Je hebt daarom een KPN kleinzakelijk mobiel abonnement nodig om Multisim Zakelijk af te kunnen sluiten.
Multisim Zakelijk ondersteunt één telefoongesprek tegelijk. Je kunt daarom niet tegelijk op je telefoon en op je smartwatch een gesprek voeren.
Het Multisim Zakelijk abonnement werkt niet in het buitenland. Jouw smartwatch blijft wel gekoppeld aan je telefoon via bluetooth. Je telefoon moet dan in de buurt blijven van je smartwatch voor de bluetooth verbinding.
Op dit moment is het alleen mogelijk om met een iPhone 8 of hoger gebruik te maken van Multisim Zakelijk van KPN met een Apple Watch. De minimaal vereiste software is iOS versie 16.1.
De Apple Watch Cellular horloges vanaf serie 4 met WatchOS 9.1 zijn geschikt voor multisim zakelijk.
Een Apple Watch met Multisim Zakelijk van KPN kun je alleen koppelen aan een iPhone 8 of hoger met minimaal iOS versie 16.1. Je kunt een Apple Watch niet koppelen met een Android toestel.
KPN Multisim Zakelijk is nog niet beschikbaar voor Samsung smartphones en watches. We werken er hard aan om Multisim ook voor Samsung wearables te activeren. Als we meer weten, lees je dat op deze pagina.
Heb je al een geschikte Apple Watch? Dan activeer je Multisim Zakelijk gemakkelijk zelf via de Watch-app op je iPhone.
Wil je Multisim Zakelijk uitzetten op je Apple Watch? Lees hier hoe je dat doet.