Zakelijke mobiele telefoon abonnementen voor bedrijven

  1. Mogelijk eenmalige bijbetaling voor telefoon.

  Voordelen KPN Zakelijk Mobiel

  Contactloos gemak

  Contactloos betalen of inchecken in het openbaar vervoer met uw mobiele telefoon? Geniet van contactloos gemak met de NFC SIM-kaart. U ontvangt standaard een NFC SIM kaart bij alle zakelijke mobiele abonnementen van KPN. Zo bent u klaar voor de toekomst.

  Automatisch bundels delen met de Zakelijk Abonnement van KPN

  Bundels delen

  Zorgeloos mobiel bellen en internetten met automatisch bundels delen. Uw medewerkers delen automatisch hun bel- en databundels als zij hetzelfde abonnement hebben. Wat de één overhoudt gaat automatisch naar degene die wat tekort komt. 

  Extra opties

  Haal meer uit uw abonnement met ons ruime aanbod aan extra diensten bij uw zakelijke abonnement. Ontdek welke extra opties u bij uw abonnement kunt bestellen voor optimaal gebruik van uw mobiele telefoon.

  Razendsnel 4G in het buitenland met Zakelijk Mobiel van KPN

  4G in het buitenland

  Ook in het buitenland maakt u gebruik van razendsnel mobiel internet. KPN-klanten genieten van 4G in het buitenland via de netwerken van buitenlandse providers. Wilt u voordelig internetten en bellen in het buitenland? Kies dan 1 van onze buitenlandbundels.

  Video: Onbezorgd mobiel bellen en internetten

  Bedrijven en ondernemers stellen steeds hogere eisen aan mobiele telecommunicatie. Er is een behoefte aan kostenbeheersing, eenvoud en flexibiliteit. Met Zakelijk Mobiel van KPN kan het hele bedrijf onbezorgd internetten en bellen, maakt iedereen gebruik van het razendsnelle 4G netwerk en delen collega's minuten en MB's.

  Bekijk de video voor meer informatie.

  Uw bestelling

  Bij de aanvraag kunt u aangeven dat u uw nummer wilt meenemen. Wij regelen de overstap voor u.

  U kunt uw huidige nummer eenvoudig verlengen. Dit kan al vanaf vier maanden voor het einde van uw contract. U verlengt uw nummer tijdens de bestelling van een nieuw mobiel toestel met zakelijk abonnement, of tijdens de bestelling van een SIM Only abonnement. Kies voor de optie 'Abonnement verlengen' tijdens uw bestelling.

  Bij het afsluiten van een nieuw abonnement bij KPN ontvangt u een nieuwe SIM-kaart. Wanneer u uw abonnement verlengt, blijft uw huidige SIM-kaart in gebruik. Mocht u toch een nieuwe SIM-kaart nodig hebben dan kunt u deze aanvragen via MijnKPN, ons aanvraagformulier of via onze klantenservice.

  Het is gedurende de looptijd van uw abonnement niet mogelijk om te downgraden naar lagere varianten. Upgraden is wel mogelijk.