KPN EEN MKB Internet + TV
Scoren én zien scoren

Stel uzelf de veiligste en betrouwbaarste internetverbinding voor. Razendsnel op ieder device. En TV's in uw zaak waarop u eigen content streamt, van bedrijfsinfo tot eigen video's. Of elke belangrijke EK-wedstrijd uitzendt in uw zaak. Met KPN EEN MKB haalt u het in huis. Tijdelijk met een Samsung 4K TV cadeau t.w.v. 449,- bij een 3-jarig abonnement. Ontdek alle mogelijkheden.

  • Extra Veilig Internet
  • 4G Back-up
  • Narrowcasting TV
  • 8 kantooruren oplostijd
  • Gratis installatie
  • Op = op

KPN EEN MKB Internet + TV
+ Samsung 4K Ultra HD Smart TV t.w.v. 449,-

Krijg tijdelijk een Samsung TV cadeau bij een 3-jarig abonnement. Én extra hoge korting.

Het eerste jaar van 88,50 voor
50,-/mnd


Ondernemen met KPN EEN MKB

Extra Veilig Internet
Altijd beschermd online

Extra Veilig Internet blokkeert onveilige websites terwijl u internet via uw KPN-verbinding. Of u nou op uw smartphone, tablet of computer zit. Dit gebeurt op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Websites met virussen, malware of ransomware worden automatisch voor u geblokkeerd.

Narrowcasting
Stream eigen content

Narrowcasting is het tonen van op maat gemaakte beelden aan een bepaalde doelgroep. Denk hierbij aan zelfgemaakte video's, instructiefilmpjes en informatiepagina's. Het is een flexibeler en passender alternatief voor posters: aanpassen gaat makkelijker en het trekt sneller de aandacht.

Al uw devices verbonden
Van smartphone tot TV

Met uw internetverbinding van KPN koppelt u eenvoudig al uw devices. Werk bijvoorbeeld vanaf u smartphone als u onderweg bent, of bedien uw Smart TV vanaf uw laptop. KPN EEN MKB is klaar voor de integratie met allerlei cloudsoftware. Online werken wordt makkelijker dan ooit.

Uitgebreide service levels
Storingen altijd in 8 uur opgelost

Een storing komt nooit uit, al komt dit nog zo weinig voor. Bij KPN EEN MKB worden problemen standaard binnen 8 kantooruren verholpen. Naar wens zelfs nog sneller. Ook staat onze telefonische klantenservice 24/7 voor u klaar.

De Samsung TU7020: 43 inch aan details

Ultieme live beleving
In 4K Ultra HD kwaliteit

Haal alles uit uw zakelijke TV met de Samsung TU7020. In levendige kleuren, haarscherpe details en met optimaal lichtbereik voor zelfs de donkerste beelden. Voor de ultieme beleving van zowel tv-zenders als uw eigen content.

Modern zakelijk design
Met strakke kabelafwerking

De Samsung TU7020 is ontworpen met oog voor de gebruiker. Zonder kabels die u onpraktisch moet wegwerken. Zet deze TV op een plek waar iedereen ‘m ziet. Het strakke en zakelijke design versterkt elke beeldervaring.

Uw TV pakket van KPN EEN MKB

Aantal TV's Onbeperkt aantal TV's, afhankelijk van de bandbreedte
TV-zenders 40+ HD-zenders
Radiozenders Ruim 18 radiozenders
Extra zenderopties ESPN en Ziggo Sport
Zakelijke TV-extra's Videopagina's, lichtkrant, bedrijfslogo
Internet Altijd in combinatie met KPN EEN MKB Internet
Samsung-TV cadeau Ja, bij een 3-jarig contract

Goed om te weten

U heeft recht op de gratis Samsung TV wanneer u KPN EEN Internet + TV op basis van een 36 maanden contract afneemt tussen 3 mei en 27 juni 2021. Zolang de voorraad strekt. Op = op.

Verder heeft u ook recht op de TV als:

-        U nu zakelijk mobiel bij ons afneemt, maar dat nu uitbreidt met KPN EEN Internet en TV afneemt (o.b.v. 36 maanden).

-        U momenteel Kleinzakelijk, OPIB of ZI-Only heeft en overstapt naar KPN EEN Internet + TV (o.b.v. 36 mnd).

Let op: verlengende klanten hebben géén recht op de gratis TV, zij hebben immers al KPN EEN Internet (en eventueel ook TV) en ten tijde van de aanschaf daarvan toen de destijds geldende actiekorting ontvangen.

U ontvangt de TV náást en dus bovenop de reguliere korting op KPN EEN MKB Internet en TV.

Tot 3 maanden ná de eerste factuur. De factuurdatum op de factuur zelf is leidend. Net voor of na de actie bieden we soms coulance. Onze support afdeling kan de TV in overleg met Samsung alsnog toekennen.

Na aanvraag van de TV probeert Samsung de TV binnen 6 weken te leveren. Op het moment dat uw TV verzonden is, ontvangt van ons een e-mail met daarin een Track & Trace code. Via deze code kunt u zien waar de TV zich in het verzendproces bevindt.

Met al uw vragen over de TV kunt u terecht bij de klantenservice van Samsung. Zij hebben alle kennis beschikbaar over de TV om u goed verder te helpen. U kunt hen bereiken via: 088-9090100 (lokaal tarief/ 24/7). Ook omtrent garantie vragen kunt u terecht bij Samsung.

Meer informatie?
Laat u terugbellen door een MKB-expert.

Bel mij terug