Sneller Internet Buitengebied

Duurt een mailtje versturen of een website laden te lang? Het is vervelend als u langzaam internet ervaart en dit uw werkzaamheden belemmert.

De oplossing
Met zakelijk Internet Buitengebied bieden wij u de oplossing om gebruik te maken van snel internet. Wij combineren het vaste netwerk met stabiel en snel 4G. Zo ervaart u meer mogelijkheden om te kunnen ondernemen.

De voordelen

  • Tot 30 Mbit/s sneller dan uw huidige snelheid
  • Gratis 4G modem in bruikleen
  • Kosteloos te combineren met Kleinzakelijk Internet

Is zakelijk Internet Buitengebied beschikbaar?

Zakelijk Internet Buitengebied is alleen beschikbaar als uw adres in het buitengebied gelegen is. Check nu of Zakelijk Internet Buitengebied voor u beschikbaar is.

Doe de postcodecheck

Kies ook voor Zakelijk Internet Buitengebied

Al KPN Kleinzakelijk klant

Maakt u al gebruik van Kleinzakelijk Internet? Dan kunt u gratis een 4G modem aanvragen. Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op en profiteer kosteloos van sneller internet. Dat is pas zorgeloos ondernemen.

Stap over op KPN Kleinzakelijk

Nog geen Kleinzakelijk internet? Stap dan nu over op zakelijk Internet Buitengebied en ontvang een gratis 4G modem. Zo profiteert u direct van snel internet, zelfs in het buitengebied.

Goed om te weten

Sneller Internet Buitengebied is beschikbaar voor ondernemers die in een gebied in Nederland wonen waar de komende 6 maanden niet meer dan 30 Mbit/sec downloadsnelheid bereikt kan worden via het KPN netwerk. De postcode moet in een buitengebied liggen met voldoende capaciteit op het 4G netwerk en waar we verwachten voldoende 4G binnenhuis dekking te kunnen bereiken. Dit kan verschillen per woning. Daarom kan het voorkomen dat u wel Sneller Internet Buitengebied kunt bestellen en uw buurman niet.
U kunt zelf de buitengebied voordelen activeren via uw MijnKPN. Hiermee vraagt u zelf een 4G modem aan als u in het buitengebied woont.
Sneller Internet Buitengebied maakt gebruik van het 4G netwerk. Daarmee haal u een downloadsnelheid van max. 30 Mbit/sec bovenop uw huidige snelheid. De snelheid die u kunt halen is mede afhankelijk van de dekking en hoe druk het op het 4G netwerk is. Is er heel veel verkeer op de 4G mast? Dan krijgen mobiele (smartphone) gebruikers voorrang.
Nee, sneller Internet Buitengebied is een aanvulling op uw KPN internetverbinding.
Bel dan naar onze gratis klantenservice op 0800-0403. Wanneer u met onze klantenservice belt, kies dan voor optie twee. Gebruik in uw vraag het woord Buitengebied. Bijvoorbeeld: Mag ik meer informatie over Sneller Internet Buitengebied 4G?

Een optimale plaatsing van het modem is essentieel als u de mobiele snelheid, die bijgeschakeld wordt, optimaal wilt gebruiken. De indicatielampjes op het zwarte 4G-modem geven aan hoeveel 4G-signaal het ontvangt. De ontvangst is het beste als het modem zo vrij mogelijk ‘zicht’ op de zendmast heeft. Denk hierbij aan dicht bij een raam/deur of hoger in huis. Bij voorkeur niet in de meterkast.

Mocht de ontvangst nog tegenvallen, dan kunt u een buitenantenne aanschaffen en koppelen aan het 4G-modem. KPN heeft deze antennes nog niet in het assortiment. Wel zijn ze verkrijgbaar via http://www.wifi-shop24.com. Wij raden bijvoorbeeld de volgende aan:

1. Antenne: “Jarft 4G Directional Panel Antenna, 14dBi, Multiband, Outdoor

2. Antenne-kabel: “Coaxial Antenna Cable 4G, 10m, CLF200 Twin, N male to SMA male”

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten