Sneller internet in het buitengebied
Met zakelijk 4G vast internet

Niemand heeft baat bij traag internet. U als ondernemer weet daar alles van. Of u nu actief bent in de landbouwsector of autobranche, detailhandel of industrie: online ondernemen hoort erbij. En snel internet daarmee ook.

Zakelijk Internet Buitengebied van KPN geeft u de internetsnelheid die uw bedrijf verdient. Met een combinatie van vast internet en zakelijk 4G internet op al uw apparaten. Geef uw netwerk een snelheidsboost tot 30 Mbit/s. Upgrade vandaag nog.

Zakelijk Internet Buitengebied

De voordelen van Zakelijk Internet Buitengebied op een rij. Van zakelijk 4G internet tot uw nieuwe maximale snelheid.

Stabiele vast verbinding

Reken altijd op een stabiele, veilige en betrouwbare verbinding met vast zakelijk internet van KPN. Combineer naar wens met vaste telefonie, mobiel en tv.

Zakelijk 4G internet

Moet u grote bestanden versturen of videobellen met klanten? In het buitengebied vraagt dit soms te veel van uw internetverbinding. Met zakelijk 4G internet is lang wachten verleden tijd. Uw internetverbinding schakelt vanzelf over op 4G.

Tot 30 Mbit/s sneller

Met Zakelijk Internet Buitengebied verhoogt u uw internetsnelheid tot maximaal 30 Mbit/s. Deze upgrade is hoog genoeg voor het versturen van grote bestanden of videobellen in hoge kwaliteit. Ontdek uw huidige internetsnelheid met de KPN speedtest.

Inclusief 4G-modem

Voor Zakelijk Internet Buitengebied krijgt u een 4G-modem in bruikleen van KPN. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten. Deze modem geeft u een sterk 4G wifisignaal waardoor uw internetsnelheid omhoog gaat.

Gratis voor KPN-klanten

Zakelijk Internet Buitengebied is 100% gratis voor zakelijke KPN-klanten. U staat dus nooit voor onverwachte kosten. De service is alleen beschikbaar op locaties in het buitengebied. Ga na of uw locatie daarbij zit.

Alleen in het buitengebied

KPN vindt dat iedereen recht heeft op snel internet, waar dat ook is. Zakelijk Internet Buitengebied is er voor iedereen buiten steden of dorpen die wel wat sneller internet kan gebruiken. KPN is niet voor niets: het netwerk van Nederland.

Voeg 4G zakelijk internet toe
aan uw vaste internetpakket

KleinZakelijk Internet

De basis voor een klein bedrijf of thuiskantoor. Voor 1 vaste locatie. Optioneel met mobiel en tv.

Al klant bij KPN?

Voeg 4G zakelijk internet eenvoudig zelf toe aan uw vaste internet van KPN in MijnKPNZakelijk.

Goed om te weten

Zakelijk Internet Buitengebied is beschikbaar voor ondernemers die in een gebied in Nederland wonen waar de komende 6 maanden niet meer dan 30 Mbit/sec downloadsnelheid bereikt kan worden via het KPN netwerk. De postcode moet in een buitengebied liggen met voldoende capaciteit op het 4G netwerk en waar we verwachten voldoende 4G binnenhuis dekking te kunnen bereiken. Dit kan verschillen per woning. Daarom kan het voorkomen dat u wel Sneller Internet Buitengebied kunt bestellen en uw buurman niet.
U kunt zelf de buitengebied voordelen activeren via uw MijnKPN. Hiermee vraagt u zelf een 4G modem aan als u in het buitengebied woont.
Sneller Internet Buitengebied maakt gebruik van het 4G netwerk. Daarmee haal u een downloadsnelheid van max. 30 Mbit/sec bovenop uw huidige snelheid. De snelheid die u kunt halen is mede afhankelijk van de dekking en hoe druk het op het 4G netwerk is. Is er heel veel verkeer op de 4G mast? Dan krijgen mobiele (smartphone) gebruikers voorrang.
Nee, sneller Internet Buitengebied is een aanvulling op uw KPN internetverbinding.
Bel dan naar onze gratis klantenservice op 0800-0403. Wanneer u met onze klantenservice belt, kies dan voor optie twee. Gebruik in uw vraag het woord Buitengebied. Bijvoorbeeld: Mag ik meer informatie over Sneller Internet Buitengebied 4G?

Een optimale plaatsing van het modem is essentieel als u de mobiele snelheid, die bijgeschakeld wordt, optimaal wilt gebruiken. De indicatielampjes op het zwarte 4G-modem geven aan hoeveel 4G-signaal het ontvangt. De ontvangst is het beste als het modem zo vrij mogelijk ‘zicht’ op de zendmast heeft. Denk hierbij aan dicht bij een raam/deur of hoger in huis. Bij voorkeur niet in de meterkast.

Mocht de ontvangst nog tegenvallen, dan kunt u een buitenantenne aanschaffen en koppelen aan het 4G-modem. KPN heeft deze antennes nog niet in het assortiment. Wel zijn ze verkrijgbaar via http://www.wifi-shop24.com. Wij raden bijvoorbeeld de volgende aan:

1. Antenne: “Jarft 4G Directional Panel Antenna, 14dBi, Multiband, Outdoor

2. Antenne-kabel: “Coaxial Antenna Cable 4G, 10m, CLF200 Twin, N male to SMA male”


Meer weten over Zakelijk Internet Buitengebied?
Ga in gesprek met een van onze KPN-experts

Bel mij terug