Ontdek wat Internet of Things doet voor úw bedrijf

Benieuwd hoe Internet of Things (IoT) uw organisatie verder brengt? Hoe u hiermee bedrijfsprocessen versoepelt en welke innovaties mogelijk zijn? Of u gebruik moet maken van LoRa, LTE-M of M2M? Vul het workshop aanvraagformulier in en ontdek de mogelijkheden van IoT.

Inschrijven workshop
iot workshop

IoT-workshop: de feiten op een rij

  • Een IoT-workshop is bedoeld voor organisaties die de mogelijkheden van IoT willen ontdekken. Er kunnen 5-25 personen deelnemen aan de workshop.
  • Voor de workshop is geen technische kennis vereist.
  • Voor verschillende soorten bedrijven.
  • Een workshop duurt één dagdeel; van 9:00 - 13:30 uur, of van 12:00 tot 16:30 uur.
  • Een IoT-workshop kan op elke locatie gegeven worden: bij KPN, in het speciale IoT Lab in de RDM Makerspace in Rotterdam (de IoT Academy), bij u op de werkvloer of op een geheel andere locatie.

IoT workshop

Wat kunt u verwachten?

  • Inspiratie door presentatie van klantcases
  • Ontdek de mogelijkheden van Internet of Things
  • Bedenk en bouw een IoT prototype
Schrijf u hier in

iot workshop

Van idee naar prototype

De IoT workshop wordt afgesloten met een presentatie van alle ideeën, waarna het beste idee geselecteerd wordt. KPN faciliteert vervolgens de uitwerking van dit idee in de vorm van een prototype, samen met een of meerdere partners uit ons partner eco-systeem. Het prototype wordt binnen zes tot acht weken opgeleverd, inclusief een value case met daarin de voordelen. Zo draagt de workshop niet alleen bij aan een beter begrip van de mogelijkheden van IoT, maar worden ook direct concrete stappen naar mogelijke oplossingen gezet.

KPN Partners

Als trotse partner helpt KPN de IoT Academy met kennisontwikkeling en educatie aan grotere groepen. Daarnaast creëren we samen een eco-systeem van leveranciers, waardoor we in staat zijn een totaaloplossingen te leveren.

iot workshop
iot workshop

Wilt u meer informatie over de IoT-workshop? Vul ons formulier in.

Neem contact met ons op