Ontdek de internationale Access & Connectivity oplossingen

English version
Click here to switch to English.

Global SD-WAN

Global SD-WAN is een dienst van KPN International waarbij Software Defined Networking (SDN) wordt ondersteund. Met onze partner ngena (Next Generation Enterprise Network Alliance) biedt KPN u een SD-WAN netwerk wereldwijd aan. Waar uw vestigingen zich ook bevinden, KPN kan deze integreren en toegevoegde netwerkdiensten zoals firewalls leveren.

MPLS (E-LAN, E-LINE, Ethernet & IP VPN)

MPLS VPN zorgt voor exceptionele services op nationale en internationale sites. Het is kosteneffectief, betrouwbaar en biedt verschillende serviceklassen voor real-time spraak- en videoverkeer, bedrijfskritisch verkeer en 'best-effort' verkeer. MPLS VPN is buitengewoon flexibel en maakt IP-services mogelijk voor verbindingen vanuit elke locatie.

IBS - Internet Business VPN Solutions

Internet Business VPN is een virtueel prive netwerk via het internet. Via deze kostenefficiƫnte oplossing kan een netwerk snel en efficiƫnt ingericht worden en de dienst kan uitgebreid worden met aanvullende diensten zoals firewall, optimalisatie en wifi.

Network Performance Reporting

Network Performance Reporting services van KPN zorgen voor tijdige en steekhoudende rapportages over alle aspecten van de performance van het netwerk en de applicaties. Onze zeer gedetailleerde rapportages zorgen ervoor dat niet alleen elk afzonderlijk onderdeel maar ook het netwerk als geheel kan worden belicht.

Kunnen we u verder helpen?

Graag adviseren we u over de internationale mogelijkheden van Access & Connectivity.