Betere bereikbaarheid met telefonie in de cloud

Telefonisch contact vormt de basis van communicatie met collega's, klanten en leveranciers. Wat als dat kan vanaf elke werkplek, met hetzelfde vaste nummer?

Dat kan met de telefonieoplossingen van KPN voor grote bedrijven. We werken hybride, vanaf allerlei locaties. En telefonie moet daarop aansluiten.

Ontdek onze vaste telefonie-oplossingen:

Ga met ons in gesprek en ontdek welke oplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie.

Cloud Communications

Voor optimale bereikbaarheid is er Cloud Communications. Een slimme set telefonie-oplossingen vanuit de cloud. Met vast-mobiel integratie, VoIP en meer.

Cloud Communications Cisco

Cloud Communications Cisco van KPN is een moderne, robuuste en praktische telefoniecentrale uit de cloud. Dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid en communicatie voor elke organisatie.

Omnichannel Contact Centers

Met de contact center-oplossing van KPN maakt je verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor je klanten én voor je medewerkers.

Servicenummers & IVR

Wil je potentiële klanten aanmoedigen om telefonisch contact met je op te nemen? Met een Servicenummer is je bedrijf landelijk bereikbaar onder een 0800-, 0900-, gemeente- of een Internationaal Servicenummer.

SIP Trunk

Managed SIP Trunk biedt een volwaardig alternatief voor het ISDN-telefonienetwerk. De technologie maakt gebruik van je huidige telefooncentrale en telefoontoestellen waardoor je kosten kan besparen.

Daarom telefonie voor grote bedrijven van KPN


  • Veilig en betrouwbaar
    Vaste telefonie door een hoogwaardig en stabiel netwerk.
  • Passend bij elke situatie
    Te combineren met een vaste of cloud-telefooncentrale.
  • Kostenefficiënt
    Diverse opties en mogelijkheden verrijken je oplossing.

Meer weten over onze telefonie-oplossingen?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak

Neem contact op