Cyber Security

Optimale ICT-beveiliging met de KPN Cyber Security oplossingen

De cyber security oplossingen van KPN bieden uitstekende bescherming van uw informatie en bedrijfsnetwerk. Onze gecertificeerde cyber security analisten volgen op de voet de nieuwste technologieën, wet- en regelgeving en digitale dreigingen. Dankzij onze flexibele en hoogwaardige dienstverlening is er altijd een oplossing die bij uw organisatie past. KPN ontzorgt u in uw ICT-beveiliging, in welke de sector u ook werkzaam bent.

Onze cyber security specialisten beveiligen uw netwerk door non-stopmonitoring en helpen u eenvoudig de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur te identificeren en elimeneren. Cyber security van KPN is dé oplossing voor de bescherming van uw informatie en bedrijfsnetwerk.

Cyber Security oplossingen

Versterk uw cybersecurity met security & compliance monitoring

Security & Compliance Monitoring

Blijf compliant en in control met Security & Compliance Monitoring. Uw netwerk wordt non-stop in de gaten gehouden door onze specialisten. Kies voor optimale cyber security waarbij u verzekerd bent van een veilige en centrale verwerking en opslag van uw loggegevens in een KPN Datacenter.

Test en elimineer zwakke plekken in uw cyber security met PenTesting

PenTesting

Identificeer en elimineer de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur met PenTesting. Het gerenommeerde KPN REDteam laat u zien waar en hoe uw bedrijfsnetwerk met succes kan worden aangevallen en adviseert u wat u daar het beste tegen kunt doen voor een optimale cyber security.

Branches & Cyber Security

Cyber security in de zorg

Zorg

Nieuwe technologieën helpen de zorg voor patiënten te verbeteren en de onderlinge samenwerking in de zorg te versterken. Met de Cyber Security oplossingen van KPN kunt u er zeker van zijn dat patiënteninformatie authentiek is en veilig wordt verwerkt zonder dat u inlevert op gebruiksvriendelijkheid.

Cyber security en de overheid

Overheid

Burgers moeten er op kunnen vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen zijn. De Baseline Informatievoorziening geeft aan hoe de informatiebeveiliging van informatie(systemen) wordt bevorderd. Met de Cyber Security oplossingen van KPN geeft de overheid uitvoering aan dit normenkader. 

Meer weten over Cyber Security? Vul het formulier in.

Neem contact met mij op