Cyber Security

Optimale ICT-beveiliging met de KPN Cyber Security oplossingen

Bescherm uw informatie en bedrijfsnetwerk optimaal met de cyber security oplossingen van KPN Security Services. Onze gecertificeerde security-analisten volgen nieuwe technologieën, wet- en regelgeving en digitale dreigingen op de voet en ontzorgen u in ICT-beveiliging. Dankzij onze flexibele en hoogwaardige dienstverlening is er altijd een oplossing die bij uw organisatie past.

Neem contact met mij op

Cyber Security oplossingen

Versterk uw cybersecurity met security & compliance monitoring

Security & Compliance Monitoring

Blijf compliant en in control met Security & Compliance Monitoring. Uw netwerk wordt non-stop in de gaten gehouden door onze specialisten. Kies voor optimale cyber security waarbij u verzekerd bent van een veilige en centrale verwerking en opslag van uw loggegevens in een KPN Datacenter.

Test en elimineer zwakke plekken in uw cyber security met PenTesting

PenTesting

Identificeer en elimineer de zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur met PenTesting. Het gerenommeerde KPN REDteam laat u zien waar en hoe uw bedrijfsnetwerk met succes kan worden aangevallen en adviseert u wat u daar het beste tegen kunt doen voor een optimale cyber security.

Branches & Cyber Security

Cyber security in Retail

Retail

Continuïteit van dienstverlening en betrouwbare geldstromen zoals veilige online transacties zijn voor retail van groot belang. Met de Cyber Security oplossingen van KPN worden deze processen gewaarborgd en controleert u gemakkelijk of u voldoet aan geldende normenkaders zoals PCI DSS.

Cyber security in de zorg

Zorg

Nieuwe technologieën helpen de zorg voor patiënten te verbeteren en de onderlinge samenwerking in de zorg te versterken. Met de Cyber Security oplossingen van KPN kunt u er zeker van zijn dat patiënteninformatie authentiek is en veilig wordt verwerkt zonder dat u inlevert op gebruiksvriendelijkheid.

Cyber security en de overheid

Overheid

Burgers moeten er op kunnen vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen zijn. De Baseline Informatievoorziening geeft aan hoe de informatiebeveiliging van informatie(systemen) wordt bevorderd. Met de Cyber Security oplossingen van KPN geeft de overheid uitvoering aan dit normenkader. 

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op