Security & Continuity

IT Security: Veiligheid en continuiteit van uw bedrijfsgegevens

De opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen complex en kostbaar. Wij helpen u uw processen en informatie te beveiligen met onze IT security services. Diverse ontwikkelingen leggen druk op de continuïteit van uw onderneming. Bedrijfsgrenzen vervagen doordat bedrijven intensief samenwerken met partners. Informatie moet continu beschikbaar zijn voor medewerkers en klanten. Wij bieden de expertise voor ondersteuning in uw continuïteit.

Lees de whitepaper "Geen Digitale Transformatie zonder security" waarin we vijf stappen uiteenzetten die bijdragen aan veilig en betrouwbaar werken in een nieuw digitaal tijdperk. Meer weten over IT Security & Business Continuity?

Bel of mail mij

Kies uw IT Security oplossing

IT Security & Compliance Monitoring

Blijf compliant en in control met Security & Compliance Monitoring. Uw netwerk wordt non-stop in de gaten gehouden door onze specialisten. Zo bent u verzekerd van een veilige verwerking en opslag van uw loggegevens in een KPN Datacenter.

IT Security & Complianve monitoring

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management (EMM) draagt zorg voor veilig gebruik van mobiele apparaten in een zakelijke context. U kunt smartphones en tablets centraal beheren en van diverse veiligheidsfuncties voorzien om zo uw risico te verkleinen.

Enterprise Mobility Management

AntiDDoS

AntiDDoS beschermt uw netwerken en systemen die met internet zijn verbonden tegen grootschalige DDoS aanvallen.

AntiDdos

eHerkenning

Met eHerkenning doen bedrijven, consumenten en overheden efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig online zaken met elkaar.

eHerkenning

Disaster Recovery Services

KPN helpt u bij het weer operationeel krijgen van uw ICT-voorzieningen in geval van uitval. U profiteert van onze systemen en storage.

Disaster Recovery as a Service

Bekijk ook onze andere IT Security en Business Continuity oplossingen

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch


Ook bedrijven worden slachtoffer van phishing

Cybercriminelen gaan steeds slinkser te werk. Het wordt daarom steeds moeilijker om phishingmails te herkennen. 5 tips om phishing te voorkomen.


Whitepaper: Veilig digitaal zakendoen

Dankzij de digitale revolutie bent u met uw bedrijf overal bereikbaar. Dit brengt ook risico's met zich mee. Zorg dat u op tijd de juiste maatregelen treft.

Download de whitepaper


Video: Jaya Baloo over het belang van Cyber Security

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op