Security & Continuity

IT Security: Veiligheid en continuiteit van uw bedrijfsgegevens

De opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen complex en kostbaar. Wij helpen u uw processen en informatie te beveiligen met onze IT security services. Diverse ontwikkelingen leggen druk op de continuïteit van uw onderneming. Bedrijfsgrenzen vervagen doordat bedrijven intensief samenwerken met partners. Informatie moet continu beschikbaar zijn voor medewerkers en klanten. Wij bieden de expertise voor ondersteuning in uw continuïteit.

Lees de whitepaper "Slimme beveiliging voor complexe dreigingen" om te ontdekken wat KPN voor uw IT security kan betekenen. Meer weten over KPN IT security? Vul het formulier in.

Bel of mail mij

Stevig in control met onze Security-oplossingen


Malware- en hackerproof

Enterprise Mobility Management

Onze security-oplossingen verkleinen de kans op een hack of besmetting door malware.

Overal veilig samenwerken

eHerkenning

KPN maakt veilig samenwerken en verantwoorde datatoegang mogelijk.

Altijd een vinger aan de pols

IT Security & Complianve monitoring

Goede security en compliance vereisen een permanente monitoring.

Voorkom uitval en downtime

Disaster Recovery as a Service

Met onze oplossingen bent u na een incident snel weer in business.

Whitepaper: De beste bescherming tegen ransomware

Ransomware is een van de grootste digitale bedreigingen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Om uw bedrijf te beschermen tegen 'gijzelsoftware' moeten zowel de mensen en processen als de technologie aan strikte eisen voldoen.

Er zijn talloze maatregelen voor bescherming tegen ransomware, maar in de praktijk speelt het beschikbare budget ook een rol. Business-, ICT- en securitymanagers moeten daarom prioriteiten stellen, zowel voor de korte als de lange termijn. In deze whitepaper helpen we u bij het maken van de juiste afwegingen.

Download whitepaper


"De digitale transformatie brengt nieuwe kansen, maar ook nieuwe kwetsbaarheden."

- Jaya Baloo, Chief Information Security Officer
 bij KPN


Wat doet u met de explosie van data? En hoe gaat u om met privacy en de relatie tot big data? KPN helpt de Nederlandse kenniseconomie tegen de impact van cybercriminaliteit. Bekijk de video om hier meer over te leren.


Download de klantcase van de zakelijke verzekeraar HDI over digitale veiligheid. Lees hoe het bedrijf omgaat met de security uitdagingen van het digitale tijdperk.

Download klantcase


Lees andere klantcases over security op the Digital Dutch en kom meer te weten over bedrijfsveiligheid in de praktijk.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op

Veilig en betrouwbaar

KPN stelt de allerhoogste eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alleen zo kunnen we die kwaliteit blijven waarborgen.

ISO
Etsi
ISEA