Veilig van Anti-DDos tot
Zero trust met KPN
Security oplossingen voor
grootzakelijke klanten

KPN werkt elke dag samen met de grootste organisaties van Nederland aan het verbeteren van hun cybersecurity. We bouwen een netwerk en werkplek die in de basis veilig ontworpen zijn. Daarnaast helpen we bedrijven op weg met het beschermen van apparaten, data en gebruikers. Ook tegen externe bedreigingen zoals ransomware. Zo zijn we elke dag bezig met het verbeteren van online veiligheid in Nederland.

Wil je weten hoe we dat doen? Maak direct een afspraak met onze grootzakelijke security adviseurs, ontdek de mogelijkheden van Zero Trust, SASE KPN en de Extra Secure Werkplek, of download direct ons gratis eBook hierover.

Download eBook

Wat is Zero Trust?

Online security begon ooit met het neerzetten van een firewall om je netwerk. Later werd dit aangevuld met VPN-tunnels. Die oude set-up is niet langer veilig genoeg, nu je medewerkers dagelijks gebruikmaken van unmanaged clouddiensten. Zero Trust lost dit probleem op. Hierbij worden het netwerk en de virtuele werkplek namelijk zo ingericht, dat geen enkele actie of gebruiker standaard vertrouwd wordt. Zo is er minder ruimte voor fouten, incidenten of indringers.

Infographic Zero Trust


Wil je meer weten over Zero Trust? Download dan ons gratis eBook over dit onderwerp.

Download eBook


Onze security oplossing voor jouw organisatie

Elke dag bezig met het verbeteren van jouw online veiligheid


SASE KPN

SASE (Secure Access Service Edge) is een netwerkarchitectuur die jouw netwerkoplossing combineert met uit de cloud geleverde security-oplossingen. Zo kun je elke werkplek veilig verbinden met de cloud.

Meer informatie


Extra veilige werkplek

De Extra Secure Werkplek is een werkplek, private- en public cloud-oplossing voor grote organisaties. Met onze connectivity oplossing Secure Networking als basis helpt KPN jou met de veilige overstap naar de cloud.

Meer informatieIncident response

Ben je toch gehackt of denk je te maken te hebben met een ransomware-aanval? Snel handelen is cruciaal om dataverlies, schade of hoge kosten te voorkomen.
KPN Security kan je daarbij helpen.

Meer informatie

Of maak een afspraak met KPN security

KPN Security is dé security partner van ondernemend Nederland. Wij waken 24/7 over de digitale veiligheid van Nederland. Van consumenten en kleine ondernemers tot onze grootzakelijke klanten, overheid en partners in de zorg. Voor het veiliger maken van jouw business kun je ook schakelen met ons eigen team van security adviseurs.

Maak vandaag nog een afspraak met KPN Security.

Maak een afspraak


Meer weten over deze Security oplossingen?
Download onze actuele eBooks hierover


Start met Zero Trust

Is jouw organisatie al Zero Trust? Ontdek hoe je dit kunt bereiken dankzij SASE KPN, ons SOC/SIEM
en Cloud Security Center.

Download


Extra secure werkplek

We werken steeds vaker hybride. Maar hoe combineer je flexibiliteit met veiligheid? De Extra Secure Werkplek biedt uitkomst.

Download


De ransomware gids

Steeds vaker worden grote organisaties getroffen door ransomware.
Lees hoe je dit kunt voorkomen.

Download