Video Conferencing

Beter zakendoen in een schonere wereld

Video Conferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zakendoen in een schonere wereld.

Dankzij snelle IP-verbindingen, nieuwe technologieën en nieuwe servicemodellen ligt Video Conferencing voor organisaties van elke grootte binnen handbereik. Ook is Video Conferencing naadloos te integreren met (bestaande) UC oplossingen.

Neem contact met mij op

Online vergaderen in hoge kwaliteit

Cloud Video Conferencing is online videovergaderen (in hoge zakelijke kwaliteit) vanaf elk device – desktop, laptop, smartphone of tablet – waar je ook werkt.videoconferencing


Video Conferencing modules

Een samenwerking die intuïtief tot stand kan komen op het moment dat het nodig is. Met de juiste mensen, waar die zich op dat moment ook bevinden. Lukt het uw organisatie om de vaardigheden, expertise en creativiteit van uw mensen te verbinden?

Skype for Business

Met Skype for Business kunt u chatten met collega's en vergaderen via diverse spraak-, video- en vergaderfuncties. Effectief overleggen was nog nooit zo eenvoudig.

Cisco HCS

Met Cisco Hosted Collaboration Service (HCS) van KPN zijn uw medewerkers beter bereikbaar, besparen ze tijd en delen zij eenvoudig informatie met elkaar. Op kantoor en daarbuiten.


Daarom Video Conferencing van KPN

Videoconferencing

Kostenbesparend

Besparen op kosten en op tijd? Het kan met Video & Conferencing van KPN.

Videoconferencing

Verhoogde productiviteit

Flexibiliteit en productiviteit vergroten doordat vergaderingen sneller worden afgehandeld.

Videoconferencing

Lage instapkosten

Geen investeringen en speciale randapparatuur noodzakelijk.

E-book: De evolutie van video

Video maakt communiceren makkelijker en efficiënter, maar vooral echter. Alles en iedereen zit tegenwoordig in de cloud. Waarom eigenlijk? En is het een ontwikkeling of een trend? En waarom heeft de cloud zoveel meerwaarde voor video? Wilt u succesvol zijn met uw bedrijf dan moet u echt contact maken. Met klanten, partners, collega’s en andere stakeholders. Met Video Conferencing brengt u iedereen in dezelfde vergaderruimte bij elkaar. Waar ter wereld die mensen zich ook bevinden.

Download het e-book

Nieuwsgierig wat Video Conferencing voor uw organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag.

Neem contact met mij op