KPN Zorg Messenger


Met Zorg Messenger van KPN kunnen zorgprofessionals met hun pc, tablet en smartphone veilig mailen en chatten. Met de video mogelijkheden van de dienst kunnen zorgverleners bijvoorbeeld, volgens het vier-ogen-principe, op afstand met elkaar ‘meekijken’ bij het toedienen van medicatie of het beoordelen van een plekje op de huid.

Daarnaast biedt Zorg Messenger de mogelijkheid om te integreren met zorginformatiesystemen, zoals Elektronische Patiënten Dossiers. Zo kunnen Zorg Messenger conversaties bijvoorbeeld direct in externe systemen gearchiveerd worden. Meer weten over KPN Zorg Messenger?

Neem contact met ons op

Hoe onze klanten KPN Zorg Messenger inzettenZorg Messenger
'ICT moet bijdragen aan het succes van onze zorgprofessionals'

- Erwin van Boxtel, Informatiemanager bij Thebe -

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in West- en Midden-Brabant en biedt zorg in woonzorgcentra in de regio. Ter ondersteuning van zorgmedewerkers in hun werk bij de cliënt, zocht Thebe een veilige Instant Messaging dienstverlening voor hun onderlinge communicatie.


KPN Zorg Messenger bij RTL

Op 19 november was KPN Zorg Messenger onderdeel van het programma Medical Travel van RTL 4. Het programma stond helemaal in het teken van de Digitale Transformatie in de Zorg.


Wat is KPN Zorg Messenger?

Direct digitaal contact met patiënten of collega's is om privacyredenen voor medewerkers in de zorg niet altijd even gemakkelijk. Met KPN Zorg Messenger wordt dit mogelijk. In deze video leggen we uit hoe.

Factsheet: KPN Zorg Messenger

Met Zorg Messenger van KPN kunnen zorgprofessionals vertrouwelijke en privacygevoelige informatie delen via hun pc, tablet en smartphone.

Download factsheet

Abonnements tarieven KPN Zorg Messenger

ZorgMessenger tarieven

Wilt u meer informatie over KPN Zorg Messenger?
Wij helpen u graag.

Bel KPN E-Zorg via 020 430 90 33 of vul het contactformulier in.

Neem contact met mij op

Of lees meer in onze blogs