Een veilig netwerk om medewerkers, partners en klanten te laten samenwerken

Om efficiënt te werken willen medewerkers altijd en overal snelle toegang tot hun applicaties en informatie, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken. Toegang tot zakelijke applicaties en informatie wordt hierbij als vanzelfsprekend beschouwd. Dat is echter al een uitdaging op zich, maar hoe zorgt u ervoor dat dit ook op een veilige manier gebeurt?

SD-LAN van KPN biedt voor u de oplossing. Een software defined LAN-netwerk werkt zoals een regulier LAN-netwerk, maar maakt gebruik van slimme techniek. Dit zorgt er voor dat uw bedrijfslocaties veilig met elkaar verbonden zijn. Daarnaast kunt u, via een centrale, cloud-gebaseerde omgeving met een online dashboard real time de performance en status van uw netwerk inzien.

Met SD-LAN heeft u een veilig en op maat gemaakt intern netwerk waar externen zich bovendien ook eenvoudig op aan kunnen sluiten. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers probleemloos samen kunnen werken met klanten, wat de productiviteit van uw personeel ten goede komt.

Wat is software defined LAN (SD-LAN)?

SD-LAN biedt een veilige netwerkinfrastructuur om medewerkers, partners en klanten samen te laten swerken. Het netwerk wordt opgebouwd uit een aantal instelbare componenten en wordt via de betrouwbare verbinding van KPN geleverd. Dit stelt KPN in staat om voor iedere organisatie een intern netwerk op maat te leveren.

Het is daarnaast mogelijk om het LAN-netwerk uit te breiden met een WiFi-optie voor uw medewerkers (WLAN) en gasten (Guest WiFi). Met de laatste optie wordt een veilige en afgeschermde draadloze verbinding geboden voor (privé) devices van personeel, ZZP’ers of bezoekers van de locatie.

Een software-gedreven netwerk is voor uw organisatie een stap voorwaarts. KPN biedt daarnaast service defined networking aan waarbij er een servicelaag over de complexe techniek komt. Hierdoor wordt het gebruik eenvoudiger. U hoeft daardoor niet meer na te denken over performance en innovatie van uw SD-LAN.

Factsheet SD-LAN

Het is voor ieder bedrijf van groot belang om controle over beveiliging en flexibiliteit van uw bedrijfsnetwerk te hebben. Lees hoe SD-LAN uw onderneming een flexibel en veilig bedrijfsnetwerk kan bieden in de factsheet.

Meer dan 350 professionals gingen u voor

Daarom SD-LAN van KPN


  • Gebruiksgemak en controle
    Stel eenvoudig zelf gebruiksrapportages op en bekijk de netwerkstatus real-time
  • Schaalbaarheid
    Uw netwerk groeit mee met de behoefte van uw organisatie.
  • Veilig en betrouwbaar
    Vertrouw op ons veilige netwerk en gegarandeerde beschikbaarheid


Wilt u meer informatie over SD-LAN?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op