De beste zakelijke VPN voor bedrijven Wat biedt die en welke past bij u?

De beste zakelijke VPN geeft u altijd veilig toegang tot data en applicaties, waar u ook bent. Deze VPN verbindt uw hoofdkantoor, vestiging(en) en datacenter(s). Snel én betrouwbaar, volledig afgeschermd voor de buitenwereld. Al uw netwerkverkeer gaat door een veilige tunnel.

Veel grote bedrijven en organisaties combineren VPN met andere (netwerk)diensten. Om zo meerdere beveiligingslagen te creëren, of omdat het bundelen van diensten simpelweg voordeliger is. Zowel vanuit finaniceel als praktisch oogpunt.

Ontdek de mogelijkheden van VPN voor bedrijven. Download de factsheet of maak direct een vrijblijvende terugbelafspraak met 1 van onze VPN-experts.

Download factsheet

Waarom een VPN voor bedrijven?

veilig

Volledig afgeschermd

VPN werkt als een soort tunnel die al uw netwerkverkeer afschermt van de buitenwereld.

Overal beschikbaar

Overal beschikbaar

Verbinding via uw VPN is overal mogelijk. Het maakt niet uit waar uw medewerkers zich bevinden.

flexibel & schaalbaar

Flexibel & schaalbaar

U kiest zelf het type verbinding en de bandbreedte die u nodig heeft. Van vestiging tot datacenter.

makkelijk uitbreiden

Makkelijk te combineren

Bijvoorbeeld met SD-WAN. Of in de vorm van slimme bundels voor netwerk én clouddiensten.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network of Virtueel Persoonlijk Netwerk. Dit is een afgeschermd netwerk dat al uw devices veilig met elkaar verbindt. Zonder dat iemand anders erbij kan.

Het reguliere internet kan u vergelijken met een openbare weg. Een pakket kan via de openbare weg verstuurd worden, maar iedereen zal dit zien. Informatie via het reguliere internet kan daarom makkelijk worden onderschept.

Een VPN is een extra veilige netwerkverbinding. U kan VPN het beste vergelijken met een afgesloten tunnel. Informatie gaat de tunnel in en komt er aan het einde weer uit. Iedereen kan de tunnel zien, maar niemand kan zien wat er in de tunnel wordt verstuurd. Omdat VPN daarnaast uw eigen 'tunnel' is, kan u zelf bepalen welke snelheid (bandbreedte) u hier doorheen laat gaan.

Waar heb ik een VPN voor nodig?

U gebruikt een zakelijke VPN voornamelijk om de online privacy van uw bedrijf of organisatie te beschermen. Oftewel uw bedrijfsgegevens en applicaties.

Door versleuteling van uw netwerkverkeer krijgen cybercriminelen geen toegang tot uw netwerk. Zelfs niet als medewerkers thuis of op locatie werken. Dit is extra waardevol als medewerkers ook op openbare wifinetwerken inloggen. Met een VPN kan niemand anders erbij.

Daarnaast is VPN ideaal voor bedrijven met meerdere locaties, omdat u alle vestigingen en datacenters in 1 keer met elkaar verbindt. Een VPN creëert een afgeschermd privé-netwerk voor uw bedrijf of organisatie. Zo komt u altijd op een veilige manier bij uw data en applicaties, waar u ook bent.

Welke VPN moet ik nemen?

Welke VPN u moet nemen hangt vooral af van uw locaties en waarvoor u een VPN wilt gebruiken. Soms is het voordeliger om meerdere diensten te combineren. Hulp nodig? Maak uw keuze makkelijker met de volgende 5 vragen:

  1. Op welke locatie(s) werken mijn medewerkers?
  2. Hoe privacygevoelig is mijn bedrijfsinformatie?
  3. Waarvoor wil ik een zakelijke VPN gebruiken?
  4. Wat heb ik verder aan cybersecurity-diensten?
  5. Met welke diensten zou ik VPN willen uitbreiden?

Noteer uw antwoorden. Wat springt eruit? Volstaat een losse VPN, of is een combinatie van diensten waarschijnlijk beter? Bespreek uw uitkomsten vrijblijvend met een van onze experts, of bekijk onze VPN-mogelijkheden.

Mogelijkheden VPN voor bedrijven bij KPN

Zakelijke
VPN

VPN van KPN verbindt uw hoofdkantoor, vestigingen, datacenters en devices tegelijk. Uw eigen privé-netwerk waar niemand anders bij kan.

Zakelijke
VPN + Internet

Een snelle en stabiele internetverbinding met hoge serviceniveaus. Ook mogelijk via glasvezel tot 1 Gbit/s. Dat met alle voordelen van een VPN.

Secure Networking

Slimme en veilige netwerkdiensten voor de moderne organisatie. Zelf samen te stellen. Bijvoorbeeld met Internet, VPN, SD-LAN en Central Firewall.

Smart Combinations

Secure Networking en cloud telefonie samen. Voor als ook goede bereikbaarheid een must is. Inclusief VoIP en Unified Communications.

Meer weten over de mogelijkheden van VPN
(Virtual Private Network) voor bedrijven?

Neem contact op