Virtual Private Network (VPN)
VPN (Virtual Private Network)

Wat is een Virtual Private Network?

Het reguliere internet kunt u vergelijken met een openbare weg. Een pakket kan via de openbare weg verstuurd worden, maar iedereen zal dit zien. Informatie via het reguliere internet kan daarom, in tegenstelling tot informatie die via VPN wordt verstuurd, makkelijk worden onderschept.  

Een VPN is namelijk een veilige verbinding. U kunt VPN het beste vergelijken met een afgesloten tunnel. Informatie gaat de tunnel in en aan het einde van de tunnel komt het er weer uit. Iedereen kan de tunnel zien, maar niemand kan zien wat er in de tunnel wordt verstuurd.

Omdat VPN daarnaast uw eigen 'tunnel' is, kunt u zelf bepalen welke snelheid u hier doorheen wilt laten gaan. In deze ‘tunnel’ bieden wij u de garantie van hoge beschikbaarheid, continuïteit, bandbreedtes en veiligheid.

Het Virtual Private Network van KPN geeft u altijd en overal veilige toegang tot uw bedrijfsinformatie en -applicaties.

Meer dan 300 professionals gingen u voor

Factsheet Virtual Private Network

Het vinden van een goede en veilige manier om contact te maken met uw klanten, leveranciers en medewerkers is van groot belang. VPN biedt u een volwaardige netwerkoplossing die niet alleen snel, maar ook nog eens heel veilig werkt. Download voor meer informatie de factsheet.

Onze VPN-oplossingenVPN

VPN is een compleet door KPN beheerd bedrijfsnetwerk waarmee uw onderneming direct beschikt over alle moderne communicatietechnieken. VPN is makkelijk te combineren met overige KPN diensten zoals de Private Cloud of KPN Werkplek.

Ethernet VPN

Ethernet VPN koppelt uw vestigingen op basis van ethernet techniek. Hierdoor creëert u in feite één groot Local Area Network (LAN), wat uitermate geschikt is voor grote volumes dataverkeer waarbij garanties op latency, jitter en bandbreedte een must zijn.

Daarom Virtual Private Network van KPN


  • Altijd voldoende bandbreedte
    Pas de bandbreedte van uw VPN eenvoudig aan zodat uw bedrijf ongehinderd kan groeien.
  • Veilig
    Met VPN heeft u toegang tot bedrijfsinformatie zonder de gevaren van het open internet.
  • Eenvoudig uit te breiden
    Integratie van verschillende toepassingen, waaronder PIN-terminals, Zakelijk Alarm en (draadloos) back-uppen.

Wilt u meer weten over VPN?
Wij helpen u graag