Veilig en eenvoudig toegang tot uw zakelijke applicaties

Een hybride werkomgeving bestaat vaak uit een breed applicatiepakket. Elke cloud- en/of webdienst vraagt hierbij om eigen inlog- en wachtwoordgegevens. Dit leidt tot een wildgroei aan wachtwoorden en authenticatievormen. Zo vergeten gebruikers sneller wachtwoorden of schrijven wachtwoorden op, met serieuze beveiligingsrisico's als gevolg.

Zorg daarom voor een centrale Identity & Access Management-oplossing. Met Grip van KPN logt uw gebruiker met dezelfde credentials in één keer in op uw cloud- en of webapplicaties.

Plan adviesgesprek

Kies daarom voor Grip


  • Moderne multi-factor authenticatie
    Kies en mix uw eigen authenticatiemethoden, zoals app authenticatie, Google en Microsoft login, of zelfs SMS en e-mailcodes
  • Betaal alleen voor wat u gebruikt
    Onze prijzen schalen met het aantal gebruikers en gekoppelde diensten mee. Zo betaalt u nooit teveel.
  • Gebouwd voor de Nederlandse markt
    Grip wordt gehost en gebouwd in Nederland. Alle websites en documentatie zijn in het Nederlands en Engels beschikbaar.

Dit is Grip, de Identity- & Access Managementoplossing van KPN

Veilige authenticatie

Integreer uw authenticatieprocessen naar Grip. Ons identiteitsplatform ondersteunt de meest geaccepteerde authenticatieprotocollen; OpenID Connect & SAML.

Centraal beheer

Beheer gebruikers en rechten op één centrale plek. Synchroniseer via provisioning automatisch uw gebruikers naar een toegewezen dienst.

Kies uw methode

Beslis zelf welke authenticatiemethode u ondersteunt. Afhankelijk van de vereisten voor de dienst is multi-factor authenticatie mogelijk.

Eenvoudig toegangsbeheer

Toegang aanvragen en verlenen tot applicaties was nog nooit zo eenvoudig. Presenteer uw applicaties overzichtelijk voor uw gebruikers in uw eigen portal.

Wachtwoordkluis

Enkele legacy applicaties, besturingssystemen of consumentenportalen zijn niet geschikt om met Grip te authenticeren. In deze gevallen bieden wij een wachtwoordkluis om gegevens veilig op te slaan.

Startpagina voor eindgebruikers

Uw gebruikers zien in één startpagina tot welke bedrijfsapplicaties en diensten zij toegang hebben. De startpagina is gebouwd in een responsive design, zodat deze vanaf elk apparaat toegankelijk is.

Pas de look and feel van de portal en het inlogproces aan met uw eigen thema.

Klantcase: KPN Grip verhoogt slagkracht van veiligheidsregio Twente

"Tijdens het jaarlijkse Tuckerville festival vraagt de brandweer via een iPad actuele informatie op om te controleren of alle veiligheidsvoorzieningen zijn gerealiseerd. Bijvoorbeeld om vergunningen op te vragen en tekeningen en plattegronden in te zien. Dit verhoogt de slagkracht van alle spelers binnen veiligheidsregio Twente."

Renzo Graziano, Kwartiermaker IT Platform Twente

Meer weten over Grip?

Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op