KPN Health maakt digitalisering en samenwerken in de zorg zo makkelijk mogelijk

Sinds de start van de Nederlandse corona-uitbraak zijn onze zorgverleners dag- en nacht in touw. Wij hebben hier diep respect voor en helpen ze graag waar dat kan! Zo hebben we honderden veilige thuiswerkplekken uitgegeven aan huisartsen, leveren we Zorg Messenger aan ziekenhuizen zodat Intensive Care patiënten kunnen beeldbellen met familie en geliefden. We richten medische call centra en conference call mogelijkheden in voor ziekenhuizen en realiseren extra netwerkcapaciteit waar nodig. Als netwerk van Nederland doen we er alles aan om zorgprofessionals en patiënten zo goed mogelijk verbonden te houden.

Benieuwd wat KPN Health voor uw zorginstelling kan betekenen?

SET-covid 19 2.0 regeling

Het ministerie van VWS maakt direct geld vrij voor extra digitale zorgtoepassingen. Dit zijn middelen die ondersteuning en zorg op afstand bieden, bijvoorbeeld aan thuiswonende kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking. Binnen de SET-regeling is recent 77 miljoen extra steun toegevoegd aan de SET Covid-19 2.0.

Lopende acties KPN Health

Gratis tablets en mobiele telefoons
voor zorginstellingen

KPN en leveranciers Huawei en ZTE stellen gratis hardware ter beschikking voor zorginstellingen. Zo kunnen patiënten contact onderhouden met hun naasten. ZTE doneert 100 mobiele telefoons en Huawei biedt 150 tablets aan. KPN zorgt indien nodig voor de connectiviteit. Meer weten over dit aanbod?

Extra snelle levering
van Hardware
 

KPN heeft een actueel inzicht in Nederlandse voorraden. Zo kunnen wij u altijd helpen als u hardware nodig hebt. Neem daarvoor contact op met uw accountmanager of bestel direct via onze webshop.

100 uur advies en technische expertise
voor zorginstellingen

KPN Security en andere Nederlandse Cybersecurity bedrijven slaan de handen ineen voor het beschermen van zorginstellingen tegen cybercriminelen tijdens de coronacrisis in het initiatief wijhelpenziekenhuizen.nl.

Daarom KPN Health als ICT-partner in de zorg


  • Innovatief
    We zijn voortdurend in beweging en ontwikkelen samen met klanten en partners de zorg- en eHealth-oplossingen van morgen.
  • Betrouwbaar
    Als leverancier van het grootste zorgnetwerk van Nederland garanderen we huisartsen, apotheken, zorgorganisaties en ziekenhuizen al meer dan 10 jaar beschermde toegang tot hun zorgapplicaties.
  • Veilig
    Onze diensten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

KPN Health
uw partner op het gebied van ICT, telecom en security in de zorg

Dagelijks helpen wij zorgorganisaties te digitaliseren. Wij geloven namelijk dat digitale transformatie bijdraagt aan het verbeteren van de patiëntveiligheid, uw medewerkerstevredenheid en de kwaliteit van de zorg. Wij snappen dat digitalisering ook vragen oproept. Hoe werkt u samen met andere zorgverleners, wat wordt de nieuwe rol van de patiënt? Hoe gaat u om met veiligheid, betrouwbaarheid, digitale identiteit? Gebruik daarom onze expertise over veilige informatie-uitwisseling in de zorg.


Blog: Innovatie in de zorg
Technologische hulpmiddelen voor ouderen

De zorg is bezig in behoorlijk tempo te digitaliseren. Ook de ouderenzorg profiteert van de diverse technologische hulpmiddelen. Lees hoe zorgdomotica uw organisatie kan helpen, van verpleegoproepsystemen, halszenders met spreek- en luisterverbinding, slimme sensoren en cameratoezicht tot leefcirkels.

Regeling SET Covid-19

Het ministerie van VWS maakt direct geld vrij voor extra digitale zorgtoepassingen. Dit zijn middelen die ondersteuning en zorg op afstand bieden, bijvoorbeeld aan thuiswonende kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte of beperking. De SET-regeling is uitgebreid met 77 miljoen extra subsidie: SET Covid-19 2.0.

Voor wie is de regeling?

De regeling is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die extra willen investeren in digitale zorg op afstand. Dit gaat bijvoorbeeld om aanbieders van wijkverpleging, ggz-aanbieders en ziekenhuizen. Via de regeling is per aanvraag € 50.000 beschikbaar.

Hoe zet u dat in?

KPN kan u adviseren over de best passende digitale zorgtoepassingen voor uw organisatie en biedt u diverse video-oplossingen, alarmeringsmogelijkheden, tablets, smartphones en diverse zorg-op-afstand-oplossingen.