Veiligheid voor hulpverleners, Justitie en Defensie

De fysieke en virtuele wereld om ons heen veranderen snel, ook in het veiligheidsdomein. Dit raakt zowel burgers als professionele hulpverleners. Tegelijkertijd staan hulpverleners voor de uitdaging meer veiligheid met minder middelen te realiseren.

Als Nederlands bedrijf gelooft KPN in de toegevoegde waarde van slimme inzet van ICT en samenwerking als enablers voor deze uitdaging.

Wij kennen de toegenomen verwevenheid van ICT, data(management), connectiviteit en devices om de informatie-uitwisseling en informatiepositie van hulpverleners te optimaliseren. Omdat zij zo alle focus hebben voor hun primaire taak, namelijk een veilig Nederland.

Neem contact op

Meest gekozen oplossingen in het veiligheidsdomein

Werkplek

Elementen op maat die samen uw ideale werkplek. Altijd veilig en up-to-date, met al je apps binnen handbereik.

Groepscommunicatie

Met Push-To-Talk ben je binnen 1 seconde in verbinding met je collega's. In 1 druk op de knop. Snel en betrouwbaar.

Connectivity

Connectiviteit waarop je kan rekenen, vast en mobiel. Die al je medewerkers, IT-systemen en sensoren verbindt.

Op zoek naar iets anders? Bespreek de mogelijkheden met 1 van onze overheidsexperts.

Sectoren binnen het veiligheidsdomein

Openbare orde en veiligheid

Het domein van Openbare Orde en Veiligheid (OOV) wordt geconfronteerd met razendsnelle technologische ontwikkelingen en een toename in cybercrime. Slimme, innovatieve diensten zijn het antwoord voor een veiliger Nederland. Hierin is ICT de enabler, is informatie cruciaal en is communicatie kritisch.

Justitie

Een veilige en vitale ICT-infrastructuur is de basis voor een vrij Nederland. Wij ondersteunen het Ministerie van Veiligheid & Justitie en alle onderliggende Justitie ZBO’s en agentschappen. Voor het behalen van alle V&J-doelen, en dat ook zo te houden.

Defensie

De krijgsmacht moet interoperabel en als totale eenheid kunnen opereren, waarbij verschillende legeronderdelen optimaal in samenhang ingezet kunnen worden. Wij helpen de informatie-uitwisseling en informatiepositie van defensie te optimaliseren, en werken samen met defensie toe naar 1 defensienetwerk.

Meer weten over ICT voor het veiligheidsdomein?
Maak een vrijblijvende terugbelafspraak

Neem contact op