De maatschappij digitaliseert. Technologische ontwikkelingen gaan steeds verder. ICT-systemen en de maatschappij zijn nauw met elkaar verweven. Alles en iedereen is 24/7 met elkaar verbonden. De nieuwe digitale samenleving biedt veel kansen, maar leidt ook tot nieuwe risico’s. Bijvoorbeeld cybercrime.

Als vertrouwde IT- en telecompartner biedt KPN een ICT-landschap dat functioneert als één sterk geheel. Wij verbinden overheden en de watersector, zowel landelijk als lokaal, met het bedrijfsleven én de burger. Met deze verbindingen is veilige communicatie mogelijk, wat de samenwerking onderling versterkt en de dienstverlening vanuit de overheid verbetert. Samen veilig verbonden, met KPN Lokale Overheid.

Neem contact met ons op

Specifieke oplossingen voor lokale overheden

Gemnet

Gemnet, het betrouwbare besloten netwerk

Het Gemnet-netwerk en verbindt mensen, applicaties, systemen, apparaten en objecten met elkaar. Het is een betrouwbaar en beveiligd netwerk voor kritische ICT-processen in uw organisatie.

lokale overheid

Aansluiting op
Diginetwerk

Aansluiting op Diginetwerk biedt toegang tot het Diginetwerk via het Gemnet netwerk en ondersteunt elektronische communicatie tussen overheden die fysiek aangesloten zijn op 
het Diginetwerk.

lokale overheid

IT Security diensten van KPN

Digitalisering, de opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage brengen extra complexiteit met zich mee als het gaat om de betrouwbaarheid en veiligheid van de informatievoorzieningen binnen uw organisatie. Blijf BIG compliant met IT Security diensten van KPN, zoals eHerkenning, PKIoverheid-certificaten, en digitale handtekening.


Ontdek hoe onze klanten de transitie naar een Smart City maakten


Wilt u advies op maat?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op

Andere geïnteresseerden lazen de volgende artikelen